Αδιανόητο έγκλημα στη Βοσνία: Σκότωσε την πρώην σύζυγό κάνοντας live streaming στα social

Σοκ και αδιανόητη θλίψη έχει προκαλέσει στη Βοσνία η δολοφονία τριών ανθρώπων από έναν άνδρα σε αμόκ.

bosnia

Ένας 35χρονος Βόσνιος δολοφόνησε σε live streaming τρεις ανθρώπους, εκ των οποίων την πρώην σύζυγό του, και τραυμάτισε άλλους τρεις την Παρασκευή στο Γκράντασατς, μια μικρή πόλη στη βορειοανατολική Βοσνία, πριν αυτοκτονήσει, τόνισαν πηγές.

«Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν. Εντοπίστηκε από την αστυνομία, ο φυγάς αυτοκτόνησε πριν συλληφθεί», υπογραμμίζει λακωνική ανακοίνωση της καντονιακής αστυνομίας της Τούζλα, που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο δράστης αυτής της δολοφονίας είναι ένας 35χρονος, ο οποίος ήταν και ο ίδιος από την πόλη Γκράντασατς, ανέφερε η εισαγγελία σε ανακοίνωσή της.

«Με ένα πιστόλι σκότωσε την πρώην σύζυγό του και δύο άνδρες, πατέρα και γιο. Τραυμάτισε επίσης έναν αστυνομικό, έναν άλλο άνδρα και μια γυναίκα σε διαφορετικά σημεία» αυτής της μικρής πόλης των περίπου 40.000 κατοίκων, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Ο δράστης, επαγγελματίας μποντιμπίλντερ και γυμναστής, μετέδωσε ζωντανά την πρώτη δολοφονία σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στη συνέχεια ανήρτησε και πολλά άλλα βιντεομηνύματα για να αιτιολογήσει την εγκληματική πράξη του και να παρουσιάσει τον απολογισμό της, όπως μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

«Τους είχα προειδοποιήσει, έκρυβε το παιδί μου»

Ο φερόμενος ως δράστης είπε λίγο μετά ότι το παιδί τους ήταν ζωντανό και ισχυρίστηκε ότι η πρώην σύζυγός του έκρυβε το παιδί εδώ και οκτώ ημέρες. «Τους είχα προειδοποιήσει ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο. Θα γεμίσω το όπλο μου και θα συνεχίσω» έλεγε προκαλώντας ανατριχίλα.

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Sulejmanovic ήταν μέλος συμμορίας και είχε αρκετές καταδίκες για πράξεις βίας, καυγάδες και διακίνηση ναρκωτικών.