Αδιανόητη πρόκληση Πορτοσάλτε για Ζακ: «Ένας τοξικοαυτός που μπήκε να ληστέψει»

Πλήρης παραπληροφόρηση για τον δολοφονημένο Ζακ Κωστόπουλο από τον Άρη Πορτοσάλτε ο οποίος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, έκανε λόγο για έναν «τοξικοαυτό που πήγε να ληστέψει» ενώ για ακόμα μια φορά παρουσίασε έξαρση αλλεργίας για τον κόσμο που συγκεντρώθηκε έξω από το δικαστήριο.

4562011

Δεν έχασε ευκαιρία ο Άρης Πορτοσάλτε για να δείξει ξανά το πραγματικό του πρόσωπο, με αφορμή τη δίκη για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, χαρακτηρίζοντας τον ΛΟΑΤΚΙ+ ακτιβιστή ως «έναν τοξικοαυτό που μπήκε να ληστέψει».

Μάλιστα σε όσα είπε ο Πορτοσάλτε ανέφερε ότι η χρήση ναρκωτικών ουσιών, «αποδείχτηκε» κάτι το οποίο διαψεύδεται πλήρως από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. 

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την εργαστηριακή έκθεση της τοξικολογικής εξέτασης του θύματος, στην ειδική αναζήτηση «ναρκωτικών» τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και για τις πέντε κατηγορίες (Οπιούχα, Κοκαίνη  Μεταβολίτες, Αμφεταμίνες/ Μεταμφεταμίνες, Βενζοδιαπεζίτες, Μεθαδόνη/ Μεταβολίτες). 

Στον οργανισμό του Ζακ Κωστόπουλου δεν ανιχνεύτηκε καμία ναρκωτική ουσία. Η εξέταση ήταν θετική μόνο στην κατηγορία των οργανικών φαρμάκων, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ανιχνεύτηκε ουσία που εμπεριέχεται στα κοινά αναλγητικά φάρμακα. Επίσης, βρέθηκε πολύ μικρή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα, τόσο μικρή που δεν εμπίπτει καν στους κανονισμούς για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Παράλληλα ο γνωστός για την αλλεργία του σε κινητοποιήσεις, Άρης Πορτοσάλτε μετά τα όσα είχε δηλώσει για την ακατανόητη σε αυτόν μεγαλειώδη συγκέντρωση έξω από το Εφετείο και τη δήλωση, «αυτά τα κάνουν οι φασίστες και οι χρυσαυγίτες», έστρεψε τα βέλη του εναντίον και όσων βρέθηκαν σήμερα έξω από το δικαστήριο για τον Ζακ. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Άρης Πορτοσάλτε

«Γιατί θα έχουμε σήμερα συγκεντρώσεις και πορείες; Γιατί αρχίζει μια δεύτερη δίκη του Ζακ Κωστόπουλου. Αυτού του ανθρώπου που μπήκε να ληστέψει και δε συνελήφθη, όπως και έπρεπε – μεταξύ μας. Έπεσε εκεί μια… ένας κόσμος εκεί πάνω και έγιναν πράγματα που δε θα έπρεπε να συμβούν, για να είμαστε καθαροί. Όποιος μπαίνει σε ένα μαγαζί μέσα… γιατί αυτός αποδείχτηκε ότι είναι τοξικοαυτός, δε θα μπω στις λεπτομέρειες της υπόθεσης. Έγιναν πράγματα που δεν πρέπει να γίνονται σε μια κοινωνία, σύμφωνοι; Μπήκε κάποιος να κάνει διάρρηξη, θα ‘ρθει η αστυνομία να τον συλλάβει. Αυτή είναι η δική μου γνώμη. Θα μου πεις, εσύ εφάρμοσέ το στο σπίτι σου. Δεν μπαίνω στην κουβέντα, γιατί η μια κουβέντα θα φέρει την άλλη, δεν έχει κανένα νόημα. Το ζήτημα είναι ότι γίνεται μια δεύτερη δίκη που κινητοποιεί πάλι ομάδες της κοινωνίας μας», είπε χαρακτηριστικά.

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και κεραυνοί την Παρασκευή – Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Καιρός έκτακτο δελτίο

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και κεραυνοί την Παρασκευή – Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Δύσκολες θα είναι οι καιρικές συνθήκες σε πολλές περιοχές της χώρας την Παρασκευή και το…

Αναστάσης Μανιουδάκης: Να υπάρξει Δικαιοσύνη για την αστυνομική δολοφονία του πατέρα μου (video)

Μανιου

Αναστάσης Μανιουδάκης: Να υπάρξει Δικαιοσύνη για την αστυνομική δολοφονία του πατέρα μου (video)

«Η απώλεια του οπτικοακουστικού υλικού οφείλεται σε απόρριψη του αιτήματος της οικογένειας από τον Εισαγγελέα»,…

Βραζιλία: Eίχε πεθάνει δύο ώρες πριν ο 68χρονος που τον πήγε νεκρό στην τράπεζα η ανιψιά του για δάνειο 3.000 ευρώ (video)

Βραζιλία

Βραζιλία: Eίχε πεθάνει δύο ώρες πριν ο 68χρονος που τον πήγε νεκρό στην τράπεζα η ανιψιά του για δάνειο 3.000 ευρώ (video)

«Θείε με ακούς; Πρέπει να υπογράψεις. Δεν μπορώ να υπογράψω για σένα», φαινόταν να λέει…