Αδιανόητες δηλώσεις Τατσόπουλου: «Χρήζει ψυχανάλυσης ότι διεκδικούν τον χώρο της Αριστεράς δύο πάμπλουτοι» (video)

«Μου φαίνεται παράδοξο ότι δυο πολύ πλούσιοι άνθρωποι διεκδικούν τα ιμάτια της ριζοσπαστικής αριστεράς», ήταν το σχόλιο του Πέτρου Τατσόπουλου

Τατσόπουλος

O Πέτρος Τατσόπουλος έριξε ξανά τα καρφιά του στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, ενώ αυτή τη φορά στο στόχαστρο του μπήκε και ο Πέτρος Κόκκαλης με αφορμή το νέο κόμμα που σκέφτεται να ιδρύσει.

«Χρειάζεται ψυχανάλυση, ότι αυτή τη στιγμή διεκδικούν τον χώρο της ριζοσπαστικής Αριστεράς δύο του πάμπλουτοι, ο Κασσελάκης και ο Κόκκαλης. Αυτό είναι για άλλες ειδικότητες να εξηγηθεί, για άλλες ειδικότητες όχι της πολιτικής», σχολίασε ο συγγραφέας.

«Δεν εξομοιώνω τον Κόκκαλη, έχει μια πορεία, αλλά μου φαίνεται παράδοξο ότι δυο πολύ πλούσιοι άνθρωποι διεκδικούν τα ιμάτια της ριζοσπαστικής αριστεράς», σημείωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Έτσι σύμφωνα με τον κ. Τατσόπουλο μάλλον υπάρχει κάποιο οικονομικό πλαφόν για να να ανήκει κάποιος στην αριστερά και αν κάποιος το ξεπερνάει, δηλώνοντας αριστερός, χρήζει βοήθειας ειδικού ψυχαναλυτή.

Καλό είναι όλα αυτά να μην συγχεόνται πόσο μάλλον σε μια περίοδο που πολλοί άνθρωποι συμβουλεύονται ψυχολόγους και ψυχιάτρους υποφέροντας πραγματικά από τα προβλήματα που πάσχουν.

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

Την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης ζήτησαν ορισμένοι γονείς, οι οποίοι μετέβησαν στον εισαγγελέα Λαμίας, ενώ…