Newsroom

Newsroom

Αδιανόητες ατάκες από Μπαλάσκα για τον 53χρονο: Ψάλτης, επιφανής και με άρτια κοινωνική ζωή

Το μόνο που δεν είπε ο Μπαλάσκας είναι πως θα έπρεπε να τον θαυμάζουμε... αν βέβαια δεν υπήρχε η λεπτομέρεια πως κατηγορείται για τη φρικιαστική υπόθεση με τη 12χρονη στον Κολωνό

Screenshot 4 10

Σάλο για ακόμα μια φορά έχει προκαλέσει ο Σταύρος Μπαλάσκας. Ο συνδικαλιστής αστυνομικός εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ για να μας πει πως σε γενικές γραμμές ο 53χρονος που φέρεται να βίαζε την 12χρονη… ήταν το καλύτερο παιδί.

Δεν έμεινε  όμως μόνο εκεί, καθώς εκτός από την «αγιοποίηση» του κατηγορούμενου ο Σ.Μπαλάσκας έσπευσε να αθωώσει τη σύζυγο του 53χρονου τονίζοντας πως «είναι πάρα πολύ καλή κυρία, κι αυτή επιφανής» και πως «δεν μπορούμε να της προσάψουμε κάτι».

Υπενθυμίζεται πως για τη σύζυγο του 53χρονου υπάρχει καταγγελία από τη μητέρα της 12χρονης πως προσπάθησε να συγκαλύψει την υπόθεση λέγοντάς της ότι θα καλύψει τα έξοδα του ψυχολόγου.

«Το προφίλ του δράστη προκαλεί σοκ. Ένας άνθρωπος ψάλτης που ήταν επιφανής. Έχει μία απίστευτα κοινωνική, άρτια και καλή θα μπορούσα να πω οικογένεια με ένα πάρα πολύ καλό παιδί και μία σύζυγο ιδιαίτερα καλή γυναίκα…

Έχει έναν γιο πάρα πολύ καλό παιδί εξ όσων γνωρίζω κι έχει και μία σύζυγο η οποία είναι πάρα πολύ καλή κυρία, κι αυτή επιφανής. Εμείς δεν μπορούμε να της προσάψουμε κάτι», δήλωσε αναλυτικά ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Βέβαια από τον Μπαλάσκα δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο. Σε μια αντίστοιχα σοκαριστική υπόθεση, στη γυναικοκτόνια της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά,  ο Σταύρος Μπαλάσκας περιέγραφε «τι θα έπρεπε» να είχε κάνει ο Αναγνωστόπουλος για να ξεφύγει από μια βαριά καταδίκη και σκληρές ποινές.

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…