"Άδειασμα" Δούρου-Γλέζου σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας

cover
NewsRoom 27/04/2014 | 15:28

Για  αποσπασματική ανάγνωση του βιβλίου «Μια κουβέντα με τον Γλέζο» και εκτέλεση σκοπιμοτήτων κατηγορούν την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» σε κοινή τους δήλωση-απάντηση η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Μανώλης Γλέζος.

prote.png

Η κοινή δήλωση των Δούρου-Γλέζου για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που... ανακάλυψε άδειασμα της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ από τον Μανώλη Γλέζο έχει ως εξής:

44754.jpg

«Τι παθαίνει ο συντάκτης όταν δεν διαβάζει ολόκληρο το βιβλίο…»

«Τίτλος βιβλίου: «Μια κουβέντα με τον Γλέζο»

Συγγραφέας: Ρένα Δούρου

Σελίδα 253: « Ρένα Δούρου: Όταν ξεκινήσαμε αυτό το διάλογο (σσ: τον Ιανουάριο του 2011), μιλούσαμε για την αγανάκτηση, για την οργή, τα κινήματα, το ρόλο της Αριστεράς. Και αρχίσαμε τη συζήτηση εξετάζοντας τη δυνατότητα διαλόγου μεταξύ εσού, του Ινγκράο, του Εσέλ. Τότε μου έλεγες ότι η Αριστερά έμοιαζε ανέτοιμη. Τώρα, μετά από λίγους μήνες (σσ: άνοιξη του 2012) , από την ανέτοιμη Αριστερά, την οργή και την αγανάκτηση μιλάμε για διακυβέρνηση.

Μανώλης Γλέζος: Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ είναι έτοιμος; Δεν θα πω «όχι» (…). Αλλά θα πω «ναι» γιατί πάντοτε η πείρα διδάσκει ότι μέσα στη ζωή, μέσα στους αγώνες, γεννιέται και θεμελιώνεται το καινούριο».

Είναι φανερό ότι η συντάκτρια του άρθρου σταμάτησε την ανάγνωση του βιβλίου εκεί όπου βόλευε για την επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο η αποσπασματική ανάγνωση έχει τα όριά της. Αυτά της αλήθειας».