Άδειο το θέατρο σε εκδήλωση της ΝΔ με τη Μαρέβα Μητσοτάκη

Εκδήλωση της ΝΔ πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου στην Καλλιθέα. από το τμήμα γυναικών της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλλιθέας στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης. Όπως διαβάζουμε όμως στο kallitheapress.gr, η προσέλευση ήταν απογοητευτική.

μαρεβα

Τιμώμενο πρόσωπο της απογοητευτικής εκδήλωσης ήταν και η σύζυγος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη και η Ντόρα Πάλλη, κόρη της πρώην υπουργού, Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, η οποία είναι υποψήφια βουλευτής στο νότιο τομέα της Β’ Αθηνών.

Όπως διαβάζουμε στο kallitheapress.gr:

Μέσω της εκδήλωσης αυτής προφανώς ο κ Κάρναβος επιθυμεί να την πριμοδοτήσει, έχοντας υποχρέωση στη μητέρα της, στην οποία οφείλει την πολιτική και κομματική του ανάδειξη. Φυσικά η κα Φάνη Πάλλη Πετραλιά ήταν εκεί και μάλιστα μίλησε με το δικό της μοναδικό δυναμικό στυλ.

 

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο κουνιάδος της κα Καψάνη, δημοσιογράφος κ Δημήτρης Σταυρόπουλος.

Εκτός από τον «ανεξάρτητο» Δήμαρχο Καλλιθέας και μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ, Δ. Κάρναβο, παρευρέθησαν πλήθος στελεχών, βουλευτών και πολιτευτών μεταξύ των οποίων διακρίναμε τους Άδωνη Γεωργιάδης, Α. Καραμανλή και Βασίλη Σπανάκη, στενός συνεργάτη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας που μετά την πετυχημένη του πορεία ως Γραμματέας Οργανωτικού, έχει πλέον αναλάβει τη Γραμματεία Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων.

 

Από την τοπική ΝΔ τα περισσότερα μέλη του ΔΣ και ελάχιστα απλά μέλη.

Από τη ΝΟΔΕ μόνο ο Πρόεδρος. 

Αρκετές νέες από τα κεντρικά της ΟΝΝΕΔ.

 

Δεν στάθηκαν αρκετοί όμως οι παραπάνω για να γεμίσουν το δημοτικό θέατρο, αφού οι νεοδημοκράτες δεν ανταποκρίθηκαν για άλλη μια φορά στο κάλεσμα της τοπικής τους να συμμετέχουν σε εκδήλωση. Είναι προφανές ότι τους ενοχλεί εκτός από την υποτονικότητά  της και η αποκλεισμός πολλών μελών από τις δράσεις της, ο παράλληλος βηματισμός της οργάνωσης με τα πεπραγμένα του Κάρναβου, καθώς και η μεροληπτική συμπεριφορά της έναντι των λοιπών βουλευτών και πολιτευτών της ΝΔ. Μόνο οι πρώτες σειρές ήταν σχετικά γεμάτες και συγκεντρώθηκαν περίπου 100 άτομα, από τα οποία οι Καλλιθεάτες δεν υπερέβαιναν τους 60. Αναγκάστηκαν να σβήσουν τα φώτα για να καλύψουν την παγερά άδεια αίθουσα.

 

πηγή: kallitheapress.gr

 

 

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…