Αδειάζει τον Ανδρουλάκη ο Λοβέρδος: «Οι υποκλοπές δεν είναι λόγος για να πάμε σε εκλογές»

Να περιμένουμε ότι ο Ανδρουλάκης θα επαναφέρει τον Λοβέρδο στην κομματική γραμμή ή να θεωρήσουμε ότι η «αντιμητσοτακική» στάση του ΚΙΝΑΛ είναι για να κρατηθούν τα πολιτικά προσχήματα;

2063916

Διπλό πολιτικό παιχνίδι εξακολουθεί να παίζει ο Ανδρέας Λοβέρδος παρά το σκάνδαλο υποκλοπών από την ΕΥΠ.

Την ίδια στιγμή που με χθεσινή του ανακοίνωση ο Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ζήτησε για πρώτη φορά εκλογές εξαιτίας του σκανδάλου παρακολουθήσεων σημειώνοντας ότι η δημοκρατική πλειοψηφία της κοινωνίας «σας δείχνει την πόρτα της εξόδου από την εξουσία», ο Ανδρέας Λοβέρδος εμφανίζεται με εντελώς διαφορετική πολιτική γραμμή λέγοντας ότι «οι υποκλοπές δεν είναι λόγος για να πάμε σε εκλογές».

Παράλληλα, στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ανδρέας Λοβέρδος σημείωσε ότι αναμένει την σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής και εμφανίστηκε σύμφωνος με την πρόταση της κυβέρνησης, «εάν υπάρχει λόγος», η Εξεταστική Επιτροπή «να γίνει και κεκλεισμένων των θυρών».

Ωστόσο, προκειμένου ο Ανδρέας Λοβέρδος να συνεχίσει να «παίζει διπλό ταμπλό», υποστήριξε πως και ο ίδιος, στη θέση του Νίκου Ανδρουλάκη, δεν πρόκειται να πήγαινε να ενημερωθεί καθώς η «απάντηση σε τέτοιες καταστάσεις είναι μόνο θεσμική».

Άραγε ο κ. Ανδρουλάκης θα επαναφέρει στην κομματική γραμμή του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ τον Ανδρέα Λοβέρδο ή να αναμένουμε να ξεφουσκώσει η «αντιμητσοτακική» στάση του ΚΙΝΑΛ;