«Αδειάζει» Μητσοτάκη ο Μαρκόπουλος μετά το κόψιμό του από το ψηφοδέλτιο (video)

«Παραμένω στη Νέα Δημοκρατία αλλά απελευθερώνω τον κόσμο να ψηφίσει κατά το δοκούν» είπε χαρακτηριστικά ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, εξαπολύοντας επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη

NewsRoom 21/06/2019 | 16:26

Συνέντευξη τύπου σε τοπικά μέσα παραχώρησε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Μαρκόπουλος μετά την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να τεθεί εκτός ψηφοδελτίου στην Εύβοια.

Ο πρώην πλέον «γαλάζιος» βουλευτής ξεκαθάρισε ότι μένει στη Νέα Δημοκρατία και εκτόξευσε βολές κατά του προέδρου του κόμματος επειδή δεν τον ενημέρωσε ποτέ για την απόφασή του. «Δεν μπόρεσε να μου κάνει την τιμή, σε έναν άνθρωπο που ήταν 11 χρόνια βουλευτής και υπουργός, να πάρει δυο μέρες πριν ένα τηλέφωνο. Να μου πει έναν λόγο, μια δικαιολογία, αυτό που λένε στα μνημόσυνα. Ούτε αυτό. Μετά τον αγώνα που έδωσα για την παράταξη το έμαθα από τα sites», είπε ο κ. Μαρκόπουλος.

Μάλιστα, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ άφησε αιχμές κατά του Σίμου Κεδίκογλου, ρωτώντας πώς γίνεται να είναι εκείνος υποψήφιος και όχι ο ίδιος. Από το «κάδρο» της επίθεσης δεν ξέφυγαν ούτε οι Γιάννης Μανώλης , Δημήτρης Αργύρης και Θανάσης Ζεμπίλης, καθώς τους θεωρεί συνυπεύθυνους για το «κόψιμο» από το ψηφοδέλτιο.

Τέλος, ο κ. Μαρκόπουλος δήλωσε «παρών» στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας, ωστόσο, ότι απελευθερώνει τους ψηφοφόρους του να ψηφίσουν ό,τι θέλουν.