«Άδειασμα» σε Λοβέρδο από τομεάρχη του ΚΙΝΑΛ για «ακροδεξιές και φοβικές δηλώσεις»

Σαφείς αποστάσεις από τις δηλώσεις Λοβέρδου σχετικά με τον Ζακ Κωστόπουλο πήρε ο αναπληρωτής γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΚΙΝΑΛ ο οποίος σε ανάρτησή του κατηγόρησε τον πρώην υπουργό για  «λογικές συμψηφισμού που αναπαράγουν απαράδεκτες ακροδεξιές και φοβικές απόψεις».

Λοβέρδος

Ο γνωστός για τις «δημοκρατικές» θέσεις του Ανδρέας Λοβέρδος – υπενθυμίζεται ότι μεταξύ πρόκειται για τον πολιτικό προϊστάμενο του υπουργείου Υγείας όπου αποφάσισε να διαπομπεύσεις τις 27 οροθετικές το 2012 – εμφανίστηκε στο πρόσφορο για γενικεύσεις, περιβάλλον του ΣΚΑΪ όπου προσπάθησε να εξισώσει τον Κατσίφα με τον Κωστόπουλο, αναφέροντας ότι: «έσπευσαν να πουν ότι ο άνθρωπος αυτός(σ.σ.: ο Κ. Κατσίφας) ήταν παραβατικός. Ο Ζακ Κωστόπουλος δεν ήταν παραβατικός;».

Για τη δήλωση αυτή ο αναπληρωτής γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Κινήματος ΑλλαγήςΛευτέρης Παπαγιαννάκης έκανε ανάρτηση στο facebook στην οποία «αδειάζει» ανοιχτά τον Ανδρέα Λοβέρδο, επισημαίνοντας ότι «αυτές οι λογικές συμψηφισμού αναπαράγουν ακροδεξιές και φοβικές θέσεις τις οποίες θεωρώ απαράδεκτες».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο κ. Παπαγιαννάκης: «Ως αναπληρωτής γραμματέας του τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Μετανάστευσης του Κινήματος Αλλαγής αισθάνομαι την υποχρέωση και την ανάγκη να πάρω αποστάσεις από την τοποθέτηση του βουλευτή Ανδρέα Λοβέρδου σε σχέση με τον Ζακ Κωστόπουλο.

Αυτές οι λογικές συμψηφισμού αναπαράγουν ακροδεξιές και φοβικές θέσεις τις οποίες θεωρώ απαράδεκτες. Ειδικά όταν είναι πλέον φανερό ότι ένας άνθρωπος δολοφονήθηκε από φόβο με τις αρχικές εκτιμήσεις των αρχών να καταρρέουν και το όλο θέμα να είναι μια συγκάλυψη.

Τέτοιου τύπου “απλοϊκές” ισοπεδώσεις στρώνουν τον δρόμο στο μίσος τον φόβο και την ακροδεξιά».

Δημήτρης Παπανώτας: «Είμαι ένας αδέσποτος της Αριστεράς αυτή τη στιγμή»-Πυρά κατά της Έφης Αχτσιόγλου (video)

παπανωτας

Δημήτρης Παπανώτας: «Είμαι ένας αδέσποτος της Αριστεράς αυτή τη στιγμή»-Πυρά κατά της Έφης Αχτσιόγλου (video)

Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Παπανώτας, μίλησε το Σάββατο (20/04) για την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο…

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός