Η ΝΔ «χάνει» άκομα και τον Πορτοσάλτε: Τι είναι χειρότερο, το «ιστορική» ή το ότι βγήκε; 

Ακόμα και ο Άρης Πορτοσάλτε βρέθηκε απέναντι στην κυβέρνηση, μετά το σάλο που δημιουργήθηκε με την «ιστορική» Συμφωνία των Πρεστών

EK Portosalte

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση ασκεί ο Άρης Πορτοσάλτε, με αφορμή την «ιστορική» Συμφωνία των Πρεσπών, καταλογίζοντας «φόβο» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ο κατά τ’ άλλα υπέρμαχος και υπερασπιστής της κάθε κίνησης της κυβέρνησης, εμφανίζεται ενοχλημένος από τις παλινωδίες στο ζήτημα του Μακεδονικού, κάνοντας λόγο για «αυτογκόλ».

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ αναρωτιέται τι από τα δύο είναι χειρότερο, η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών που χαρακτηρίζει «ιστορική» τη Συμφωνία των Πρεσπών ή η 2η ανακοίνωση από την οποία αφαιρέθηκε ο χαρακτηρισμός.

Στη συνέχεια, μάλιστα, προτρέπει την κυβέρνηση να επικυρώσει τις συμφωνίες με τη Βόρεια Μακεδονία, επιβεβαιώνει το ότι η κυβέρνηση «φοβάται το Μακεδονικό» και υποστηρίζει ότι ο φόβος αυτός είναι που την οδηγεί στα λάθη.

Στην ανάρτησή του στο twitter, έγραψε:

«Τι από τα δύο είναι (το) χειρότερο:

Η ανακοίνωση ΥΠΕΞ που χαρακτηρίζει «ιστορική» τη Συμφωνία των Πρεσπών ή

Η 2η ανακοίνωση από την οποία αφαιρέθηκε ο χαρακτηρισμός;

Όσο φοβάται η κυβέρνηση το «Μακεδονικό», μη επικυρώνοντας τις συμφωνίες, τόσο θα πέφτει σε λάθη!

Αυτογκόλ..»

Υπενθυμίζεται ότι χθες, μέσα σε λίγες ώρες, το επίσημο ανακοινωθέν Ελλάδας και ΗΠΑ μετά τη συνάντηση Πομπέο – Δένδια για τη συμφωνία των Πρεσπών, δέχθηκε μια «ξαφνική» τροποποίηση, με τον όρο «ιστορική» να… εξαφανίζεται και να εμφανίζετια πλέον «σκέτη» η συμφωνία των Πρεσπών στο κείμενο.

Στελέχη της κυβέρνησης, μετά το περιστατικό προσπαθούν να… μαζέψουν τα ασυμμάζευτα, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να λέει ότι επρόκειτο για «αβλεψία», η οποία διορθώθηκε, ότι σε τέτοιου είδους κείμενου είναι πιθανό να συμβεί κάτι τέτοιο (;), ενώ λίγο πολύ κατηγόρησε δημοσιογράφους και ΜΜΕ ότι προσπαθούν, να «βγάλουν είδηση».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…