«Άδειασε» τον Κυρανάκη για τις δηλώσεις περί πρόωρων εκλογών, ο Ν. Ρωμανός

Σε συνέντευξή του στο Flash 99,4 ο ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός απέρριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, τονίζοντας μάλιστα ότι... όποιος συντηρεί τη συζήτηση «διαπράττει ανοησία»

Ρωμανός

«Όποιος συντηρεί τη συζήτηση για πρόωρες εκλογές, εκτός του ότι δεν προσφέρει τίποτα, διαπράττει και μία ανοησία», ανέφερε σε ραδιοφωνική παρέμβασή του ο , Νίκος Ρωμανός.

Η τοποθέτηση του Νίκου Ρωμανού ήρθε λίγες ώρες μετά από εκείνη του βουλευτή του κόμματος, Κωνσταντίνου Κυρανάκη, ο οποίος είχε φροντίσει να επαναφέρει τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών, σημειώνοντας ότι:

«Ξέρω όμως ότι δύσκολα πλέον η ΝΔ ως αυτοδύναμη κυβέρνηση θα μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα που υποσχέθηκε πριν τις 7 Ιουλίου. Αν οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές και χρειαστεί ένα εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα νομίζω ότι θα ήταν δημοκρατικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ζητήσει εκ νέου λαϊκή εντολή. Αν τους επόμενους μήνες δούμε ότι δεν μπορεί πλέον να εφαρμοστεί το πρόγραμμα που υποσχεθήκαμε στον ελληνικό λαό και υπάρχουν πολύ μεγάλες αλλαγές που χρειάζονται εκ νέου δημοκρατική εντολή. Ναι, φυσικά νομίζω ότι ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να τις ζητήσει».

Mήπως η τοποθέτηση του Ν. Ρωμανού έχει αποδέκτη τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη,  και φροντίζει να «αδειάσει»  ευγενικά; 

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…