Newsroom

Newsroom

«Άδειασε» τον Καμμένο ο Τέρενς Κουίκ

Απάντηση στις αιχμές του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου-ο οποίος τον «φωτογράφησε» στη διάρκεια της συνέντευξης του- έδωσε μέσω Twitter ο υφυπουργός Εξωτερικών. 

Κουίκ

Με μια αιχμηρή ανάρτηση, ο κ. Κουίκ ανέφερε: «Είχα πει στο ταραχώδες Υπουργικό Συμβούλιο: ως ΥΦΥΠΕΞ υπηρετώ τη πολιτική που χαράζουν πρωθυπουργός,ΥΠΕΞ  και η κυβέρνηση, που θα στηρίξω μέχρι τη τελευταία μέρα της Συνταγματικής προθεσμίας της  και δεν κάνω στην άκρη για να διευκολύνω την επιστροφή εκείνων που κατέκλεψαν την Ελλάδα. Ισχύει και τώρα». 

Λίγο αργότερα έδωσε και νέα  αιχμηρή απάντηση στις «ανακρίβειες»,  απαντώντας στα «καρφιά» του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου. 

 

«Για να μη λέγονται ανακρίβειες: Στον ανασχηματισμό Νοεμβρίου 2016, ο ΑΝΕΛ Πρόεδρος δεν με είχε προτείνει στη λίστα των 6 για τη κυβέρνηση. Με προσωπική απόφαση & επιλογη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ορκίστηκα Υφυπουργός Εξωτερικών. Γι’ αυτό οι ΑΝΕΛ βρέθηκαν από 6, με 7 στο Υπ. Συμβούλιο». 
 

Είναι πλέον προφανές, ότι ο Πάνος Καμμένος δεν έχει τον έλεγχο των βουλευτών του, Η «αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση», σηματοδοτεί και την  αποχώρηση βουλευτών από το κόμμα. Κουντουρά, Κουίκ, Κόκκαλης;

Η κατάσταση στους ΑΝΕΛ είναι κλασσικό παράδειγμα κάποιου που παίζει κακό τάβλι φυσώντας τα ζάρια για γούρι με κάποιον που παίζει σκάκι σιμουλτανέ…

 

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…