«Άδειασε» τον Καμμένο ο Τέρενς Κουίκ

Απάντηση στις αιχμές του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου-ο οποίος τον «φωτογράφησε» στη διάρκεια της συνέντευξης του- έδωσε μέσω Twitter ο υφυπουργός Εξωτερικών. 

NewsRoom 13/01/2019 | 14:10

Με μια αιχμηρή ανάρτηση, ο κ. Κουίκ ανέφερε: «Είχα πει στο ταραχώδες Υπουργικό Συμβούλιο: ως ΥΦΥΠΕΞ υπηρετώ τη πολιτική που χαράζουν πρωθυπουργός,ΥΠΕΞ  και η κυβέρνηση, που θα στηρίξω μέχρι τη τελευταία μέρα της Συνταγματικής προθεσμίας της  και δεν κάνω στην άκρη για να διευκολύνω την επιστροφή εκείνων που κατέκλεψαν την Ελλάδα. Ισχύει και τώρα». 

Λίγο αργότερα έδωσε και νέα  αιχμηρή απάντηση στις «ανακρίβειες»,  απαντώντας στα «καρφιά» του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου. 

 

«Για να μη λέγονται ανακρίβειες: Στον ανασχηματισμό Νοεμβρίου 2016, ο ΑΝΕΛ Πρόεδρος δεν με είχε προτείνει στη λίστα των 6 για τη κυβέρνηση. Με προσωπική απόφαση & επιλογη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ορκίστηκα Υφυπουργός Εξωτερικών. Γι' αυτό οι ΑΝΕΛ βρέθηκαν από 6, με 7 στο Υπ. Συμβούλιο». 
 

Είναι πλέον προφανές, ότι ο Πάνος Καμμένος δεν έχει τον έλεγχο των βουλευτών του, Η «αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση», σηματοδοτεί και την  αποχώρηση βουλευτών από το κόμμα. Κουντουρά, Κουίκ, Κόκκαλης;

Η κατάσταση στους ΑΝΕΛ είναι κλασσικό παράδειγμα κάποιου που παίζει κακό τάβλι φυσώντας τα ζάρια για γούρι με κάποιον που παίζει σκάκι σιμουλτανέ...

 

Μικρογραφία