Βίντεο: Άδειασαν… οι «Ράδιο Αρβύλα» τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μετά την διαρροή πορνογραφικού υλικού

Την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το «Ράδιο Αρβύλα» ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης μετά τις καταγγελίες ότι ο εκ των συμπαρουσιαστών της εκπομπής είχε αναρτήσει υλικό με σεξουαλικό περιεχόμενο σε ιστοσελίδα πορνογραφίας, με πρωταγωνίστρια πρώην σύντροφό του, χωρίς τη συγκατάθεση της κοπέλας.

88331232 10158588182528465 308423582364676915

Eμφανώς αμήχανοι οι Ράδιο Αρβύλα μετά τις αποκαλύψεις ότι ο μέχρι πρότινος συνεργάτης τους, προχώρησε σε διαρροή πορνογραφικού υλικού. O Aντωνακης Κανάκης είπε αρχικά ότι είναι μια δυσάρεστη θέση για την ομάδα και στην συνέχεια προχώρησε και επίσημα στην ανακοίνωση απομάκρυνσης του «Δε θα είναι από εδώ και πέρα μαζί μας. Μετά από αυτό δεν μπορεί να είναι κομμάτι του Ράδιο Αρβύλα»  

Οι παρουσιαστές της εκπομπής μεταξύ άλλων εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στην κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για «revenge porn» και δήλωσαν ότι οι ίδιοι δεν γνώριζαν για την καταγγελία. Μάλιστα ο Γιώργος Κιούσης εμφανώς σοκαρισμένος  «οτι είμαστε και γονείς και δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να βρισκόντουσαν οι κόρες μου σε αυτή την θέση» 

Μάλιστα, οι Ράδιο Αβρύλα είχαν προχωρήσει στην αφαίρεση του ονόματος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, από τους τίτλους της εκπομπής