«Αχάριστοι» είναι οι Έλληνες σύμφωνα με τον Άδωνη που δεν χαίρονται την επενδυτική βαθμίδα

Είναι φανερό πλέον ότι ο Άδωνης ούτε λίγο, ούτε πολύ μας είπε αχάριστους... που δεν πανηγυρίζουμε την επενδυτική βαθμίδα καθώς δεν μάθαμε τίποτα δεν μάθαμε πολλά από την προηγούμενη μας χρεωκοπία.

ek adonis

Τη στιγμή που η ακρίβεια στη χώρα βρίσκεται στο «κόκκινο», εξαφανίζοντας … εν ριπή οφθαλμού το εισόδημα των πολιτών, και που οι τιμές στα ράφια των σούπερ μάρκετ κινούνται συνεχώς ανοδικά, ο υπουργός εργασίας πανηγυρίζει την αναβάθμιση τη επενδυτικής βαθμίδας από την Standard & Poor’s, ενώ κουνάει το δάχτυλο στους έλληνες πολίτες για το γεγονός ότι δεν πιστεύουν πλέον σε άλλα αφηγήματα από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, ότι θα καλυτερέψει το πορτοφόλι τους.

Συγκεκριμένα, ο Άδωνης Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του στο Χ, υποστηρίζει ότι όλοι οι Έλληνες, ιδίως οι πλέον οικονομικά αδύναμοι, θα πρέπει να νιώθουν καλύτερα. Μάλιστα προχώρησε και σε μια ομολογία … για το ποιος τελικά έβαλε την χώρα στα μνημόνια , υπενθυμίζοντας ότι το 2009 (σ.σ κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ) μετά την υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από την S&P, ήρθε το μνημόνιο, με τα μέτρα λιτότητας που επηρέασαν με ακόμη χειρότερο τρόπο τους φτωχότερους.

 

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, κατέρριψε και τη κυβερνητική προπαγάνδα, των προηγούμενων χρόνων, ότι η ελληνική οικονομία, λόγω της ΝΔ είναι σε άνοδο, καθώς όπως ανέφερε «Τώρα είμαστε στην αντίστροφη πορεία, σε λίγους μήνες τα οφέλη αυτής της αναβάθμισης θα έρθουν πάνω στα εισοδήματα, στις νέες δουλειές και στην οικονομική ανάπτυξη». Τόσα χρόνια που έκαναν διασπάθιση των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης, τώρα βλέπουν οφέλη από την αναβάθμιση. Μήπως θέλει να πούμε κι ευχαριστώ στον ίδιον και στην κυβέρνηση Μητσοτάκη;

 

Θεσσαλονίκη: Άνδρας καταδίωξε και εμβόλισε την εν διαστάσει σύζυγό του με το αυτοκίνητο

ΕΚ - Περιπολικό Αστυνομία

Θεσσαλονίκη: Άνδρας καταδίωξε και εμβόλισε την εν διαστάσει σύζυγό του με το αυτοκίνητο

Η γυναίκα δεν τραυματίστηκε, όμως στη συνέχεια ο δράστης την έπιασε και επιχείρησε να την…

Κασσελάκης για Θεοχαρόπουλο: «Δεν έφυγε από επιστημονικός συνεργάτης επειδή πρότεινε δημοψήφισμα»

κασε Θεοχαροπουλος

Κασσελάκης για Θεοχαρόπουλο: «Δεν έφυγε από επιστημονικός συνεργάτης επειδή πρότεινε δημοψήφισμα»

Απάντηση έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στα όσα υποστήριξε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος για τη διακοπή…