Newsroom

Newsroom

ΑΒ Βασιλόπουλος: Ο απόλυτος προορισμός για το πασχαλινό τραπέζι

Αχ, το πασχαλινό τραπέζι! Για τους Έλληνες είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο σπουδαία όλου του χρόνου! Και στα ΑΒ αλλά και στο Easter Shop, θα βρείτε πολλές επιλογές από ξεχωριστά, εκλεκτά προϊόντα, παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις και, δυνατές προσφορές.

AB Πάσχα

Φυσικά, από το Πασχαλινό Τραπέζι δεν θα μπορούσε να λείπει και η μεγάλη ποικιλία του κρεοπωλείου της ΑΒ που και φέτος το Πάσχα φέρνει για το τραπέζι μας ολόφρεσκα κρεατικά και εκλεκτούς κρεατομεζέδες από ελληνικές φάρμες, τα οποία θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματά της από τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Αν, λοιπόν, ανήκετε στους παραδοσιακούς, που δεν μπορούν να φανταστούν το Πάσχα χωρίς το αρνί ή το κατσίκι, στο κρεοπωλείο της ΑΒ θα βρείτε αρνιά και κατσίκια από φημισμένες περιοχές, όπως η Νάξος, οι βουνοπλαγιές του Ταϋγέτου, η Λήμνος, τα οροπέδια της Ηπείρου και οι πλαγιές του Ψηλορείτη. Επιπλέον, στα ΑΒ θα βρείτε όλων των ειδών τους κρεατομεζέδες. Ιδανικούς για τους «ψήστες» που όλο και κάτι θέλουν να τσιμπάνε όσο γυρίζουν τη σούβλα, τέλειους και για εκείνους που θα πεινάσουν ετοιμάζοντας το τραπέζι. Επιλέξτε, λοιπόν, ανάμεσα σε κοκορέτσι, γαρδουμπάκια, αρνίσια έντερα, μπόλιες, γλυκάδια και πολλά ακόμη κρεατικά, τα οποία θα συμπληρώσουν το πασχαλινό μενού. Και βέβαια, για το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σας περιμένουν στα ΑΒ εκλεκτές συκωταριές, ποδαράκια και πατσάς για την πιο λαχταριστή, παραδοσιακή μαγειρίτσα. Και για όλους εσάς που η ασφάλεια και η ποιότητα των κρεάτων είναι #1, στα κρεοπωλεία της ΑΒ θα βρείτε τις ανάλογες “σφραγίδες” που πιστοποιούν την ποιότητα, τη φρεσκάδα και την προέλευση για όλα τα αμνοερίφια που φτάνουν στα ΑΒ και … στο τραπέζι σας!

Κι επειδή το Πάσχα είναι Γεύσεις Ελλάδας, η ποικιλία μας συμπληρώνεται από λαχταριστά τυριά, μερακλίδικα λουκάνικα και άλλους νόστιμους κρεατομεζέδες, καθώς και αρωματικά κρασιά που έχουν φτιαχτεί με φροντίδα και σεβασμό στην ελληνική παράδοση, από μικρούς παραγωγούς του τόπου μας και τα έχουν συλλέξει με φροντίδα για εσάς οι ειδικοί της ΑΒ.

Και στο ερώτημα «Εορταστικό τραπέζι χωρίς γλυκό γίνεται;», η απάντηση είναι … Φυσικά και όχι. Οι γλυκατζήδες το ξέρουν πολύ καλά! Προετοιμαστείτε, λοιπόν, σωστά για το Πάσχα με τα πιο νόστιμα γλυκά και μοιραστείτε τη χαρά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Βρείτε τα Πασχαλινά Αβγά της AB στα καταστήματα και το AB eshop. Είναι για καλό σκοπό καθώς με κάθε αγορά ενός πασχαλινού αβγού ενισχύετε με 0,30 € το έργο της Αμυμώνης, ενώ η ΑΒ διπλασιάζει το ποσό και τα χαμόγελα των παιδιών. Και ακόμα, ανακαλύψτε λαχταριστούς χαλβάδες σε διάφορες εκδοχές αλλά και αφράτα, λαχταριστά τσουρέκια με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη, σε δύο διαφορετικές γεύσεις: με μαστίχα ή με πραλίνα φουντουκιού.

Και για όσους αναζητάτε φρέσκες ιδέες και συνταγές, το νέο ανοιξιάτικο τεύχος AB Food Stories είναι εδώ και θα σας εμπνεύσει με πεντανόστιμες προτάσεις για νηστίσιμες και πασχαλινές γεύσεις. Και όπως πάντα, με την αγορά του, στο συμβολικό ποσό των 0,30€, κάνουμε μαζί μια πράξη αγάπης, αφού όλο το ποσό από τις πωλήσεις του προσφέρεται για την κάλυψη των αναγκών του Ινστιτούτου Prolepsis και τοπικών φορέων.

Και όλα αυτά, με φροντίδα, μεγάλη ποικιλία, αξεπέραστη ποιότητα, δυνατές προσφορές μέσα από το εορταστικό έντυπο προσφορών και περισσότερες 6ευρές επιταγές AB Plus μέσα από τα πασχαλινά κουπόνια πόντων, παιχνίδια και τις Έξυπνες Προσφορές μόνο για σένα.

Ό,τι χρειαζόμαστε, λοιπόν, για το πασχαλινό τραπέζι, αλλά και για τα νηστίσιμα πιάτα της Μεγάλης Εβδομάδας, θα το βρούμε στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος και το AB Eshop, που αποτελούν τον απόλυτο προορισμό για όλους όσοι αγαπούν το καλό φαγητό.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…