Newsroom

Newsroom

730.000 τα ανασφάλιστα οχήματα

Σε 730.000 ανέρχονται τα ανασφάλιστα οχήματα που κυκλοφορούν στους δρόμους της χώρας, όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος του Επικουρικού Κεφαλαίου και…

amaksia

Σε 730.000 ανέρχονται τα ανασφάλιστα οχήματα που κυκλοφορούν στους δρόμους της χώρας, όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος του Επικουρικού Κεφαλαίου και επικεφαλής του τομέα για τα οχήματα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος Δ. Ζορμπάς.
Η διασταύρωση των στοιχείων έγινε από τη βάση δεδομένων του κέντρου πληροφοριών των ασφαλιστικών εταιρειών, όπου είναι καταχωρημένα όλα τα ασφαλισμένα οχήματα, από το ΚΕΠΥΟ (τέλη κυκλοφορίας) και από το υπουργείο Μεταφορών (έκδοση αδειών κυκλοφορίας).
Τώρα, είπε ο κ. Ζορμπάς σε ραδιοφωνική εκμπομπή, περιμένουμε το επόμενο βήμα, δηλαδή το ΚΕΠΥΟ να ενημερώσει με επιστολές στους ανασφάλιστους.
«Σε καμιά περίπτωση ο ανασφάλιστος οδηγός, δεν πρέπει να δει σαν νέο “χαράτσι” την ασφάλεια του Ι.Χ. του. Είναι η προστασία του, ειδικά σήμερα που τα ασφάλιστρα έχουν μειωθεί σημαντικά», σχολίασε.
Επίσης, ο κ. Ζορμπάς δήλωσε ότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των εταιρειών του κλάδου για τα ασφάλιστρα των οχημάτων, πως πέρυσι μειώθηκαν κατά 15% και φέτος αναμένεται νέα μείωση της τάξης του 8%.

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

6200347

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε το ευρωψηφοδέλτιο της «Πλεύσης Ελευθερίας», στο οποίο συμμετέχουν και «γνωστά ονόματα»