Newsroom

Newsroom

63χρονος Έλληνας ασελγούσε συστηματικά σε 9χρονη από τη Βουλγαρία

Έναν 63χρονο ημεδαπό συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές στην Καβάλα, με την κατηγορία ότι κακοποιούσε σεξουαλικά συστηματικά ένα εννιάχρονο κοριτσάκι από…

Έναν 63χρονο ημεδαπό συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές στην Καβάλα, με την κατηγορία ότι κακοποιούσε σεξουαλικά συστηματικά ένα εννιάχρονο κοριτσάκι από τη Βουλγαρία. Η σύλληψη του 63χρονου έγινε έπειτα από καταγγελία της εννιάχρονης, η οποία ήταν εγγονή της καταγόμενης από τη Βουλγαρία συζύγου του συλληφθέντα, το πρωί της Πέμπτης.

Η ανήλικη μετέβη συνοδεία της θείας της στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας και κατήγγειλε τη σεξουαλική κακοποίησή της από τον 63χρονο, η οποία υποστήριξε γινόταν συστηματικά από τα έξι της χρόνια.


Η ανήλικη, η οποία ζούσε στη Βουλγαρία με τη μητέρα της, επισκεπτόταν τακτικά τη γιαγιά της, η οποία και ζούσε τα τελευταία χρόνια με τον 63χρονο στην κοινότητα Λυδίας του Δήμου Καβάλας.

Όπως δήλωσε ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας Κώστας Σιμούδης, η μικρή, με τη βοήθεια παιδοψυχολόγου, αποκάλυψε ότι ο 63χρονος ασελγούσε σε βάρος της από την ηλικία των 6 ετών, χωρίς ποτέ η ίδια να το εκμυστηρευτεί σε κανέναν.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του συλληφθέντα, οι αστυνομικοί βρήκαν έντυπο πορνογραφικό υλικό, ενώ εντός της ημέρας η ανήλικη θα εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.