42χρονος άνεργος πατέρας ζητεί αερόθερμο για το παιδί του

Μόνο οργή, θλίψη και αγανάκτηση προκαλεί η αγγελία που έβαλε ένας 42χρονος πατέρας δύο ανηλικών παιδιών. Με αυτή ο 42χρονος…

aggelia

Μόνο οργή, θλίψη και αγανάκτηση προκαλεί η αγγελία που έβαλε ένας 42χρονος πατέρας δύο ανηλικών παιδιών. Με αυτή ο 42χρονος ο οποίος πλέον είναι άνεργος ζητούσε να του χαρίσουν αερόθερμο μόνο και μόνο για να μην κρυώσουν τα παιδιά του.

«Παρακαλώ ζητώ να μου χαρίσουνε ένα αερόθερμο. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Είμαι άνεργος με δύο παιδιά και δεν έχω θέρμανση», ήταν το περιεχόμενο της συγκλονιστικής αγγελίας.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, ο 42χρονος Γιώργος Πιτσουλάκης είναι άνεργος άνεργος εδώ και έναν χρόνο. Και είναι ο πρώτος χειμώνας που περνά χωρίς καλοριφέρ.

«Δεν το κάνω για εμένα. Αλλά δεν μπορώ να βλέπω τα παιδιά μου να ξεπαγιάζουν».

Όπως λέει ο κ. Πιτσουλάκης, τις καλές εποχές που έβγαζε ως επαγγελματίας οδηγός νταλίκας 1.500 ευρώ τον μήνα, έβαζε αγγελίες με τις οποίες χάριζε οικιακές συσκευές που του περίσσευαν. Τώρα όμως έχουν έρθει τα πάνω κάτω στη ζωή του.

Η εταιρία που τον απασχολούσε επί 15 χρόνια έκλεισε, η γυναίκα του εργάζεται περιστασιακά και έπρεπε πάση θυσία να βρει τρόπο να ζεστάνει το σπίτι του στο Περιστέρι, όπου ζει με τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Και δυστυχώς δεν πρόκειται γαι τη μοναδική αγγελία φτώχειας. Εάν κοιτάξει κανείς στο διαδίκτυο θα αβρει δεκάδες άλλες τέτοιες αγγελίες. Το success story σε όλο του το μεγαλείο.

 

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Μυτιλήνη: Οι γιατροί του νοσοκομείου ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ

viasmos 3

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Μυτιλήνη: Οι γιατροί του νοσοκομείου ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ

O 46χρονος θα οδηγηθεί τη Δευτέρα το πρωί στην Εισαγγελία του Ναυτοδικείου Πειραιά

ΛΑΡΚΟ: Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις – Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά τους μέτρα

genikh syneleush larko 2

ΛΑΡΚΟ: Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις – Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά τους μέτρα

Αποφασίστηκε η οργάνωση πλατιάς ενημέρωσης σε ολόκληρη την περιοχή της Λοκρίδας, ώστε να δυναμώσουν ακόμα…