Newsroom

Newsroom

3η προσφυγή του Μπέου σε ευρωπαϊκό δικαστήριο

Για τρίτη φορά μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, ο Αχιλλέας Μπέος προσέφυγε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, αιτούμενος την απελευθέρωσή του από…

mpeos

Για τρίτη φορά μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, ο Αχιλλέας Μπέος προσέφυγε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, αιτούμενος την απελευθέρωσή του από το Ανώτατο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου. Ο πρώην μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου, που κρατείται στις φυλακές Ναυπλίου μέσω της προσφυγής του προσπαθεί να αποδείξει ότι η προσωρινή κράτησή του είναι καταχρηστική αφού δεν αποδεικνύεται η ενοχή του.

Ο Αχιλλέας Μπέος προσφεύγει για Τρίτη φορά σε ευρωπαϊκό δικαστήριο, αφού το Δεκέμβριο του 2011 είχε απευθυνθεί στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, ενώ τον Ιανουάριο προσέφυγε στην Ύπατη Αρμοστεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Γενεύης.

Να σημειωθεί ότι τον Ιούνιο του 2011 ο Μπέος είχε συλληφθεί για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σε βάρος του πρώην ισχυρού άνδρα ποδοσφαρικών ΠΑΕ έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, ηθική αυτουργία σε κακουργηματική απάτη ,εκβιασμό, δωροδοκία και ηθική αυτουργία σε συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…