3 νέα ελληνικά τραγούδια που κυκλοφόρησαν ως digital singles

3 μόνο από τα πολλά ελληνικά τραγούδια που κυκλοφορούν ψηφιακά. Ένα του πρωτοεμφανιζόμενου Γιώργου Μακρή και άλλα δύο από την καταξιωμένη Ευσταθία και τον βετεράνο Νίκο Αντύπα.

audio 1867121 1920

Η κυκλοφορία δίσκων ως φυσικά προϊόντα συνεχίζεται, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι οι δημιουργοί που διοχετεύουν στο διαδίκτυο κάποια μεμονωμένα τραγούδια τους, είτε ως προπομπούς των άλμπουμ τους, είτε ως αυτόνομα digital singles, διεκδικώντας τη δική τους σχέση με το μουσικόφιλο κοινό μέσα από την αστείρευτη πηγή του ίντερνετ. Αυτά είναι τρία ελληνικά τραγούδια που βγήκαν στον αέρα τον τελευταίο καιρό: 

Το τραγούδι «Πράξη Τελευταία» σε ερμηνεία του Παντελή Θεοχαρίδη είναι ένα από τα πέντε τραγούδια που περιλαμβάνεται στο πρώτο προσωπικό project του στιχουργού – τραγουδοποιού Γιώργου Μακρή με τίτλο «Φωτιά να Παίξεις» που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα. Τη μουσική σε αυτό το τραγούδι συνυπογράφει με τους καταξιωμένους δημιουργούς και παραγωγούς Αντώνη & Δημήτρη Παπαβομβολάκη. Κυκλοφορεί σήμερα σε αποκλειστικότητα από το koutipandoras.gr

Τα «Υποκοριστικά» είναι το νέο τραγούδι της Ευσταθίας που με το γνώριμο χιούμορ της κονιορτοποιεί τον μικροαστισμό στις διαπροσωπικές ανθρώπινες σχέσεις. Στίχοι, μουσική και ερμηνεία από την ίδια σε ενορχήστρωση, παραγωγή, προγραμματισμούς και μίξη του Μανώλη Λιανή (mesasolaproductions)

Η «Βάρδια» σηματοδοτεί την επιστροφή του συνθέτη Νίκου Αντύπα στη δισκογραφία με ερμηνεύτρια τη Σοφία Μανουσάκη. Ένα νευρώδες και μελωδικό τραγούδι που ο Αντύπας έγραψε σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου για τη φωνή της νέας τραγουδίστριας. Η ενορχήστρωση είναι του Στέφανου Κορκολή από κοινού με τον Νίκο Αντύπα.

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

kallianos adonis 654 new 102 1

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

«Ήταν ένας άνθρωπος που είχε πολλά νοσήματα, η ανακοπή δεν είναι κάτι που προβλέπεται», τόνισε…

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

ματι

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

Την ενοχή συνολικά έξι από τους συνολικά 21 κατηγορουμένους για την τραγωδία στο Μάτι αποφάσισε…