Newsroom

Newsroom

29χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε 41χρονο – Κινδύνεψαν τέσσερα παιδιά

Ένας 29χρονος στην Ηλεία άρπαξε το όπλο του και άρχισε να πυροβολεί το σπίτι ενός 41χρονου. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ο 41χρονος ενώ κινδύνεψαν και τα τέσσερα παιδιά του τα οποία εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σπίτι.

587b78ee1dc524d2778b45db 1

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, ο 29χρονος που είναι γείτονας του θύματος, βγήκε στο παράθυρο του σπιτιού του και άρχισε να πυροβολεί, την ώρα που μέσα σε αυτό βρισκόταν το θύμα με την οικογένειά του και τα μικρά παιδιά του. 

Απλό καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα καθώς πυροβολώντας στα «τυφλά» προς το κτίριο, τα σκάγια από το όπλο του 29χρονου διαπέρασαν την ξύλινη πόρτα και τραυμάτισαν τον 41χρονο στο χέρι την πλάτη και το κεφάλι. Την ώρα των πυροβολισμών το θύμα άρπαξε αγκαλιά τα τέσσερα παιδιά του και έπεσαν στο πάτωμα για να προστατευτούν.

Όταν κόπασε η μανία του δράστη κατάφεραν να βγουν έξω, και ο 41χρονος να μεταβεί στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Άμεσα υπήρξε κινητοποίηση της Αστυνομίας στον συγκεκριμένο οικισμό που διαμένουν ΡΟΜΑ και στήθηκε επιχείρηση για τη σύλληψη του δράστη που βρισκόταν μέσα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος χτύπησε και τη σύζυγό του, η οποία αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Στη μια τα ξημερώματα οι άνδρες της Ασφάλειας μαζί με άλλες αστυνομικές δυνάμεις, συνέλαβαν το δράστη μετά από ενέδρα που του έστησαν, ενώ βρήκαν και το όπλο της επίθεσης, το οποίο ήταν κλεμμένο πριν λίγες ημέρες από τα Καβάσιλα. 

Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει κατηγορίες απόπειρας ανθρωποκτονίας και παράνομης οπλοχρησίας και οπλοκατοχής κ.α.

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…