Newsroom

Newsroom

Aναβολή της συναυλίας «28 χρόνια μοίρασμα» με τους Active Member στο θέατρο Πέτρας

Η συναυλία αναβλήθηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών - Η ανακοίνωση του συγκροτήματος

active member 1280

Η ανακοίνωση της αναβολής

Η προγραμματισμένη για το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου συναυλία του συγκροτήματος Active Member στο θέατρο Πέτρας είναι αδύνατο να προετοιμαστεί και να παρουσιαστεί με την υπάρχουσα πρόβλεψη των καιρικών φαινομένων για το διήμερο 18-19/9. Γι’ αυτό πήραμε την απόφαση να την αναβάλλουμε λόγω των αναμενόμενων καιρικών φαινομένων και να προγραμματίσουμε άμεσα μια νέα ημερομηνία.

Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια θα μπορούν να ζητήσουν την ακύρωση και επιστροφή των χρημάτων τους στέλνοντας τον αριθμό παραγγελίας του εισιτηρίου τους στο [email protected] ή να τα κρατήσουν για να τα χρησιμοποιήσουν όταν πραγματοποιηθεί η συναυλία.

Ευχαριστούμε

28 χρόνια μοίρασμα…

28 χρόνια πέρασαν από εκείνον τον Ιούνιο – ξεκίνημα της δεκαετίας του ’90 – που ο Μιχάλης Μυτακίδης αφουγκράστηκε το πρόσταγμα των καιρών και ονόμασε το γκρουπ που έφτιαξε με ό,τι πιο κατάλληλο και ουσιώδες: Ενεργό Μέλος. Οι Active Member έγιναν το μέσο για να εκφράζει όσα του περιέγραφε η ζωή, κι ακόμα να εκφράζει τους φόβους, τα όνειρα και τους εφιάλτες του. Οι Active Member έγιναν ένα με το είδος που ο Μιχάλης επινόησε και βάφτισε “Low Bap”, δηλαδή «στήριξε το λόγο σου με τη ζωή σου και το αντίστροφο» και από τότε δεν σταμάτησαν τη δημιουργική πορεία, όχι μόνο στα μουσικά, αλλά και στα πολιτιστικά δρώμενα γενικότερα.

Συναυλίες, στίχοι, δισκογραφία, ντοκιμαντέρ, τραγούδια για θέατρο, θέατρο (!), παραστάσεις, βιβλία, αρθρογραφία, ηχητικοί πειραματισμοί, ανοικτές συζητήσεις, παρεμβάσεις και η λίστα δεν έχει τέλος, για το συγκρότημα αυτό από το Πέραμα που με πολύ αγάπη και πολύ και συνεπή δουλειά έχει στήσει έναν ολόκληρο μουσικό κόσμο,  με λέξεις και λούπες που πλέον ηχούν στις καρδιές όσων τις άκουσαν κι έστω για λίγο ταξίδεψαν μαζί τους.

Η Sadahzinia – κατά κόσμο Γιολάντα Τσιαμπόκαλου- έγινε επίσημα μέλος στους Active Member το 2003 (ενώ εμφανιζόταν μαζί τους από το 1994) και από τότε ασχολείται ενεργά τόσο με στίχους όσο και με την παρουσίασή τους αλλά και με την ευρύτερη δράση του γκρουπ. Είναι η πρώτη γυναίκα που ασχολήθηκε ενεργά με το hip-hop στην Ελλάδα. Επίσης έχει εκδώσει πολλά παραμύθια για παιδιά, μεταφράζει βιβλία και επισκέπτεται ομάδες δημιουργικής έκφρασης παιδιών και σχολεία σε ολόκληρη τη χώρα.

Στο lowbap μουσικό σύμπαν των Active Member οι γενιές συναντώνται με έναν κοινό κώδικα και βρίσκουν στέρεο πέρασμα για τη συνέχεια μέσα από τη μουσική και τα λόγια του γκρουπ.

Ως Active Member μετρούν 21 δισκογραφικές δουλειές και δεκάδες άλλες ως solo artists. Επίσης, κυκλοφορούν πολλά και σπάνια προσωπικά άλμπουμ, ενώ έχουν συμμετάσχει σε παραγωγή, στίχους, ερμηνεία σε δεκάδες άλλες δισκογραφικές δουλειές άλλων καλλιτεχνών.

Η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο και έξοδο στο Θέατρο Πέτρας.

«Θετικές» συζητήσεις για ανακωχή στη Γάζα, που έχει μετατραπεί σε «υπαίθριο νεκροταφείο»

γαζα γυναικα

«Θετικές» συζητήσεις για ανακωχή στη Γάζα, που έχει μετατραπεί σε «υπαίθριο νεκροταφείο»

Εντεινόμενες ανησυχίες πως θα ενσκήψει λιμός που «χρησιμοποιείται ως πολεμικό όπλο»

«Πυρηνικό ριφιφί» στο ΑΠΘ: Διαψεύδει o Πρύτανης το δημοσίευμα ότι έγινε παραβίαση στη Σχολή Θετικών Επιστημών (video)

ΑΠΘ1

«Πυρηνικό ριφιφί» στο ΑΠΘ: Διαψεύδει o Πρύτανης το δημοσίευμα ότι έγινε παραβίαση στη Σχολή Θετικών Επιστημών (video)

Απόπειρα με αλυσοπρίονο σε χώρο σχολής του ΑΠΘ που βρίσκεται πυρηνικός αντιδραστήρας σύμφωνα με δημοσίευμα

Ρομπότ Σοφία: Η πρώτη συνέντευξη στην ελληνική τηλεόραση – «Δεν έχουμε επιθυμία να κατακτήσουμε τον κόσμο» (video)

Ρομπότ

Ρομπότ Σοφία: Η πρώτη συνέντευξη στην ελληνική τηλεόραση – «Δεν έχουμε επιθυμία να κατακτήσουμε τον κόσμο» (video)

«Είμαι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης αλλά δεν μπορώ να εξηγήσω ακριβώς τι είναι», ανέφερε το Ρομπότ…

Στο εδώλιο πρώην εισαγγελέας για χιλιάδες δικογραφίες που έκαναν… φτερά στην Κέρκυρα

δικαστηριο 3

Στο εδώλιο πρώην εισαγγελέας για χιλιάδες δικογραφίες που έκαναν… φτερά στην Κέρκυρα

1.000 περίπου δικογραφίες έτοιμες για κάψιμο είχαν βρεθεί στην αποθήκη φίλης της, ενώ άλλες στο…