25η Μαρτίου: Αναχωρούν οι τελευταίοι εκδρομείς του τριημέρου

Όπου φύγει-φύγει οι Αθηναίοι

λιμανι

Περισσότερα από 82 χιλιάδες οχήματα εγκατέλειψαν την πρωτεύουσα το τελευταίο 24ωρο, για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες, σήμερα, πολλοί είναι εκείνοι που φεύγουν με αποτέλεσμα ,κάποιες στιγμές, να παρατηρείται αυξημένη κίνηση κυρίως κοντά στους σταθμούς των διοδίων στις δύο βασικούς οδικούς άξονες: Αθηνών- Κορίνθου και Αθηνών-Λαμίας.

Σύμφωνα με την τροχαία από τις 6 χθες το πρωί (22/03) έως τις 6 σήμερα το πρωί (23/03) από τα διόδια Αφιδνών στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας πέρασαν 37.311 οχήματα.

Τις ίδιες ώρες, από τα διόδια Ελευσίνας στην Εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου πέρασαν 44.716.

Αυξημένη είναι η κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου αλλά και οι εθνικές οδοί και τα ΚΤΕΛ Κηφισού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή «Τώρα Μαζί» του OPEN, μόνο σήμερα επτά δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν από τον Πειραιά, με το πρωινό πλοίο να πηγαίνει στη Σύρο, στην Τήνο και στη Μύκονο. Επίσης, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε το Λιμενικό Σώμα, αναμένεται να ταξιδέψουν συνολικά 23.339 επιβάτες και θα εκτελεστούν 43 δρομολόγια.

Αναφορικά με τις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, οι απόψεις των επιβατών διίστανται, καθώς κάποιοι αναφέρουν πως βρήκαν εισιτήρια σε αρκετά καλή τιμή, ενώ άλλοι λένε πως ήταν πολύ ακριβά για Μάρτιο μήνα.

Όπου φύγει-φύγει οι Αθηναίοι ενόψει 25ης Μαρτίου

Η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου άρχισε, την Παρασκευή (22/03), αφού 41 πλοία ταξίδεψαν για τον Σαρωνικό, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Την ίδια ώρα, στα ΚΤΕΛ του Κηφισού, από χθες το πρωί υπήρχε έντονη κινητικότητα. Σύμφωνα με τους ανθρώπους των υπεραστικών λεωφορείων, η πληρότητα στα δρομολόγια φτάνει το 90%, με δημοφιλέστερους προορισμούς την Κόρινθο, την Πάτρα και τη Λακωνία.

Αυξημένη ήταν, επίσης, χθες (22/03), και η κίνηση στα εθνικά οδικά δίκτυα της χώρας. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν, από τις 6 το πρωί της Παρασκευής (22/03) έως τις 18:00 της ίδιας ημέρας, από τα διόδια της Αθηνών – Κορίνθου είχαν περάσει 29.663 οχήματα ενώ από τα διόδια της Αθηνών – Λαμίας 27.164 οχήματα.

 

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…