Newsroom

Newsroom

25χρονος έδερνε την φίλη του στη μέση του δρόμου στη Πάτρα

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι διερχόμενοι από την Αγίου Νικολάου. Νεαρός (γύρω στα 25) και μάλιστα αρκετά εμφανίσιμος είχε…

astynomia 7

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι διερχόμενοι από την Αγίου Νικολάου. Νεαρός (γύρω στα 25) και μάλιστα αρκετά εμφανίσιμος είχε κάνει …τουλούμι στο ξύλο, τη νεαρή συνοδό του.

Κανένας από τους περαστικούς δεν πλησίαζε (έχει αποδειχθεί άλλωστε ότι οι περισσότεροι αδιαφορούμε όταν βλέπουμε τέτοιες σκηνές) με αποτέλεσμα ο νεαρός να συνεχίζει να χτυπά με χαστούκια, μπουνιές και κλωτσιές την άτυχη και αβοήθητη «σύντροφό» του!

Ευτυχώς το περιστατικό αντελήφθησαν περαστικοί οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία!  Όπως αναφέρει το thebest.gr,νωρίτερα δύο πολίτες είχαν προσπαθήσει να τον συνετίσουν όμως ο νεαρός απεδείχθη …τσαμπουκάς ακόμη και σε αυτούς: «Τι θέλετε; Ότι θέλω θα κάνω. Φύγετε από δω» άρχισε να τους φωνάζει, ενώ πιο δίπλα η κοπέλα είχε βάλει τα κλάματα.

Ξαφνικά ο «τσαμπουκάς» 25χρονος άλλαξε στάση. Ενώ η κοπέλα του συνέχιζε να κλαίει (από τον πόνο αλλά και για την ντροπή που υπέστη) εκείνος μόλις άκουσε ότι καλείται η αστυνομία, το έβαλε στα πόδια. Το περίεργο όμως είναι ότι τον ακολούθησε και η κοπέλα του. Κατευθυνθήκαν προς την οδό Κολοκοτρώνη και στη συνέχεια χάθηκαν. Αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο, όμως ήταν ήδη αργά. Το ζευγάρι… είχε εξαφανισθεί.