Newsroom

Newsroom

24ωρη απεργία σε Μετρό και Ηλεκτρικό

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν έξω από το υπουργείο Μεταφορών οι εργαζόμενοι στο Μετρό και τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, οι οποίοι προχώρησαν σήμερα…

metro

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν έξω από το υπουργείο Μεταφορών οι εργαζόμενοι στο Μετρό και τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, οι οποίοι προχώρησαν σήμερα σε 24ωρη απεργία διαμαρτυρόμενοι για το πρόγραμμα των μετατάξεων, τη μη καθιέρωση του νέου οργανογράμματος της εταιρίας και την υπογραφή Νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.
Οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ κάνουν λόγο για διώξεις, που, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, δέχονται οι εργαζόμενοι στο πλαίσιο των μετατάξεων, όπως προβλέπει το νομοσχέδιο για την εξυγίανση των αστικών συγκοινωνιών.
Σύμφωνα με τους Συνδικαλιστές, μετατάσσονται υπάλληλοι που θέλουν μόλις λίγους μήνες για να συνταξιοδοτηθούν και προαναγγέλλουν κλιμάκωση του αγώνα τους το επόμενο διάστημα με διάφορες μορφές κινητοποιήσεων.
Έτσι τα δύο αυτά δημοφιλή Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, που εξυπηρετούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες, θα παραμείνουν αύριο ακινητοποιημένα.
Κυκλοφοριακό χάος
Αυξημένη είναι η κίνηση στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας στην έξοδο από Λένορμαν έως Αχαρνών και στο ρεύμα εισόδου από Φιλαδέλφεια προς Λεωφόρο Αθηνών, στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στην κάθοδο της Λ. Μεσογείων, και στα δύο ρεύματα της Λ. Κηφισίας, στην άνοδο της Λ. Συγγρού στο ύψος του Ledra Marriot, στην Αχιλλέως/Μάρνη, στην Παπανικολή από Κύμης προς Κηφισίας, στην Λ. Ηλιουπόλεως, στην Πειραιώς από Ιερά Οδό προς Ομόνοια και περιμετρικά στο λιμάνι του Πειραιά.
Σημειώνεται ότι δεν ισχύει το μέτρο του Δακτυλίου, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου.
http://www.ethnos.gr

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…