Newsroom

Newsroom

20ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου με τη στήριξη της Nova

Το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου αποτελεί μία από τις σημαντικότερες πολιτιστικές διοργανώσεις σε ό,τι αφορά την εκπροσώπηση του γαλλικού και γαλλόφωνου κινηματογράφου

5cb591e3825e6335f84d53c3

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Nova συνεργάζεται με το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνώνυποστηρίζοντας το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου και αποδεικνύοντας, για άλλη μία φορά, τη στρατηγική της δέσμευση στην προώθηση σημαντικών πολιτιστικών δράσεων στη χώρα μας, που σχετίζονται με την κινηματογραφική δημιουργία.

Το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου αποτελεί μία από τις σημαντικότερες πολιτιστικές διοργανώσεις σε ό,τι αφορά την εκπροσώπηση του γαλλικού και γαλλόφωνου κινηματογράφου, αλλά και γενικότερα της γαλλικής κουλτούρας στη χώρα μας. Η Nova συνεργάζεται με το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών για την προβολή του Φεστιβάλ ως Χορηγός Επικοινωνίας τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ενώ φέτος ήταν η δεύτερη χρονιά που συμμετείχε στο Φεστιβάλ και ως Χορηγός Βραβείου Κριτικής Επιτροπής, στηρίζοντας, παράλληλα, επικοινωνιακά την ταινία που βραβεύτηκε μέσα από τα κανάλια Novacinema. Το Βραβείο Κριτικής Επιτροπής απονεμήθηκε στην ταινία «Μητρικό Ένστικτο» (Duelles) του Olivier Masset-Depasse.

5cb5920f825e633b03264102

(από αριστερά προς τα δεξιά): Κωνσταντίνος Μπιτζάνης, Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων Ηλίας Γεωργιόπουλος Εταιρία Διανομής Δαναός Αγάπη Κεφαλογιάννη, Programming Senior Manager

Στο πλαίσιο της λαμπρής τελετής λήξης, που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό κινηματογράφο της Αθήνας, η κ. Αγάπη Κεφαλογιάννη, Programming Senior Manager της Forthnet, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για 4η συνεχόμενη χρονιά είμαστε στο πλευρό του Γαλλόφωνου Φεστιβάλ Κινηματογράφου, ενώ για 2η φορά φέτος είμαστε Χορηγός Βραβείου Κριτικής Επιτροπής. Η παρουσία μας εδώ σε αυτό το υπέροχο φεστιβάλ που φέτος συμπληρώνει τα 20 χρόνια του, αποδεικνύει τη συνεχόμενη στήριξη της Nova στον κινηματογράφο και ειδικότερα σε κινηματογραφικές διοργανώσεις κύρους που διεξάγονται στη χώρα μας. Η συνεργασία μας με το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου εντάσσεται στο πρόγραμμα δράσεων της εταιρείας μας για τη στήριξη του Πολιτισμού. Στη Nova έχουμε δημιουργήσει την ειδική ζώνη «Σινεμά του Κόσμου», που προβάλλει κάθε εβδομάδα στα κανάλια Novacinema επιλογές από τις καλύτερες ευρωπαϊκές και όχι μόνο ταινίες, με ιδιαίτερη έμφαση στο Γαλλικό Σινεμά. Γιατί στη Nova αγαπάμε το Γαλλικό Σινεμά. Η στήριξη του ευρωπαϊκού κινηματογράφου αποτελεί άλλωστε για εμάς στρατηγική επιλογή». 

5cb5922f825e6335f84d53c4

To βραβείο της κριτικής επιτροπής

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…