20 χρόνια Σταυρός του Νότου – Mία μεγάλη μουσική γιορτή στην Τεχνόπολη!

Ο Σταυρός του Νότου, που ξεκίνησε ως μια μουσική σκηνή στη γωνία Θαρύπου και Φραντζή στο Νέο Κόσμο το 1995, γιορτάζει φέτος τα 20 χρόνια του με μια μεγάλη γιορτή ελληνικής μουσικής

57e3f8451dc52464328b45f1

Στα γενέθλιά του, που θα κρατήσουν 3 ημέρες, θα είναι όλοι αυτοί οι καλλιτέχνες που άφησαν το στίγμα τους, που έβαλαν την ενέργεια και το ταλέντο τους στην ιστορία του.

Το ραντεβού δίνεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Η μουσική σκηνή «Σταυρός του Νότου» και οι καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν αφιλοκερδώς, σε μια περίοδο που όλες μας οι στιγμές και ιδιαίτερα οι γιορτές πρέπει να έχουν ανθρωπιά, ζεστασιά και αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας, θα διαθέσουν το σύνολο των εσόδων του φεστιβάλ για φιλανθρωπικούς σκοπούς, που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Δευτέρα 26/9 Παρουσιάζει ο Θανάσης Αλευράς.

Εμφανίζονται οι: Σπύρος Γραμμένος, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Κοτονιάς Θοδωρής, Πάνος Μουζουράκης, Απόστολος Ρίζος, Μαρίζα Ρίζου, Μαριέττα Φαφούτη, Ορέστης Ντάντος, Γεωργία Νταγάκη, Κωστής Μαραβέγιας,Φοίβος Δεληβοριάς, Δημήτρης Ζερβουδάκης, Θέμης Καραμουρατίδης, Νατάσα Μποφίλιου, Στάθης Δρογώσης, Μανώλης Φάμελος.

Τρίτη 27/9 Παρουσιάζει ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Εμφανίζονται οι: Ρίτα Αντωνοπούλου, Γιάννης Ζουγανέλης, Αφροδίτη Μάνου, Μιρέλα Πάχου, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μπάμπης Στόκας, Μίλτος Πασχαλίδης, Ευριδίκη, Δήμος Αναστασιάδης, Χρήστος Θηβαίος, Λάκης Παπαδόπουλος, Κίτρινα Ποδήλατα, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Κότσιρας, Βασίλης Καζούλης, Γιάννης Κούτρας, Αναστασία Μουτσάτσου, Νίκος Πορτοκάλογλου, Μάνος Πυροβολάκης, Ησαίας Ματιάμπα, Στρατής Μύρωνας.

Τετάρτη 28/9 Παρουσιάζει ο Χριστόφορος Ζαραλίκος.

Εμφανίζονται οι: Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, Λιζέτα Καλημέρη, Δημήτρης Μυστακίδης, Γιώτα Νέγκα, Μαρία Παπαγεωργίου, Γιώργος&Νίκος Στρατάκης, Ματούλα Ζαμανη, Παντελής Θαλασσινός, Μελίνα Κανά, Σαββέρια Μαργιολά, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Όναρ, Φωτεινή Βελεσιώτου, Ορφέας Περίδης.

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

τραμπ πυρ

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

Ο άνθρωπος που αυτοπυρπολήθηκε έλαβε ιατρική βοήθεια και μεταφέρθηκε από την περιοχή

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

papa mixalis sasmos

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

Μια «μεταγραφή» από την υποκριτική στην πολιτική που θα συζητηθεί έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης