Newsroom

Newsroom

To 20% τους πήρε το ποτάμι

Σοβαρό θέμα αξιοπιστίας τίθεται μετά τις διαψεύσεις στελεχών του Ποταμιού ότι συμμετέχουν στην κίνηση του Σταύρου Θεοδωράκη. Την ώρα που…

stauros theodorakis potami sunenteuksi tupou 1

Σοβαρό θέμα αξιοπιστίας τίθεται μετά τις διαψεύσεις στελεχών του Ποταμιού ότι συμμετέχουν στην κίνηση του Σταύρου Θεοδωράκη.

Την ώρα που διάφορες δημοσκοπήσεις δίνουν στο ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη ακόμα και 13%  τα στελέχη του διαψεύδουν το ένα μετά το άλλο ότι συμμετέχουν στην κίνηση.

Συγκεκριμένα το 1/6 των ατόμων που ο κ. Θεοδωράκης παρουσίασε ο ίδιος ως στελέχη του κόμματος του διαψεύδουν ότι ανήκουν σε αυτό.

Μετά τον συγγραφέα Αύγουστο Κορτώ και τον γελοιογράφο Αντρέα Πετρουλάκη, και  ο καθηγητής Παναγιώτης Καρκατσούλης διευκρίνισε ότι δεν «ανήκει» στο Ποτάμι.

«Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα/ κίνηση, άρα ούτε και στο Ποτάμι. Το Ποτάμι μού είναι συμπαθές, όπως και πολλά άλλα κόμματα και κινήσεις. Μιλάω με το Ποτάμι, όπως και κατά καιρούς με άλλα κόμματα και κινήσεις (στα οποία προφανώς δεν ανήκω)» σημείωσε, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είναι στέλεχος, ούτε υποψήφιος του νέου κόμματος.

Την ίδια ώρα έρχονται ακόμα δύο διαψεύσεις. Η μια από τον ιστορικό Χάγκεν Φλάισερ και η άλλη από τον καθηγητή του ΑΠΘ  Γιάννη Σταυρακάκη, ωστόσο από το περιβάλλον του κόμματος αναφέρεται οτι το όνομα του καθηγητή ανακοινώθηκε μόνο από εφημερίδες και όχι από το κόμμα.

Στην ουσία το 20% της δυναμικής του κόμματος αποχωρεί ενώ πρώτα ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμιά σχέση με αυτή την κίνηση.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…