1,8 εκατ. ευρώ την εβδομάδα η διαμονή στον ανακαινισμένο Σκορπιό του Ριμπολόβλεφ (video)

Η συνολική επένδυση του Ριμπολόβλεφ στον Σκορπιό εκτιμάται πως ανέρχεται στα 200 εκατ. ευρώ.

Screenshot 2023 05 03 110251

Με το εξωπραγματικό ποσό των 1,8 εκατ. ευρώ εκτιμάται ότι θα ενοικιάζεται ο θρυλικός Σκορπιός του Αριστοτέλη Ωνάση, που πλέον εδώ και αρκετά χρόνια ανήκει στον ρώσο ολιγάρχη Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Η συνολική επένδυση του Ριμπολόβλεφ στον Σκορπιό εκτιμάται πως ανέρχεται στα 200 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Μεγανησίου ο Ριμπολόβλεφ έχει ήδη αρχίσει να χτίζει το μεγαλειώδες θέρετρό του στον Σκορπιό με τα πρώτα κτίσματα να είναι ήδη εμφανή, ενώ το έργο αναμένεται να είναι έτοιμο περίπου το 2027.

Οι εικόνες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ πάντως και αποτελούν ψηφιακή απεικόνηση των κτισμάτων του Ριμπολόβλεφ είναι εντυπωσιακές και περιλαμβάνουν πολυτελείς κατοικίες, πισίνες, ακόμη και γήπεδο ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Μεγανησίου Πάνο Δάγλα, ο Σκορπιός του Ριμπολόβλεφ θα είναι επισκέψιμος για το κοινό, προφανώς όχι σε όλη την έκτασή του, ενώ θα δημιουργηθεί και μουσείου που θα θυμίζει τη λαμπερή ιστορία του νησιού του Αριστοτέλη Ωνάση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ο Ριμπολόβλεφ εξετάζει το ενδεχόμενο να μεταφέρει στο νησί ολόκληρη την συλλογή τέχνης που διαθέτει.