1000mods στο Κουτί της Πανδώρας: Η κοινωνία βράζει και είναι απέναντί σας

Δήλωση των 1.000mods για την υπόθεση του απεργού πείνας και δίψας, Δημήτρη Κουφοντίνα. 

5252505 1

Το συγκρότημα επιτίθεται στο κυβερνητικούς χειρισμούς κάνοντας λόγο για υπεράσπιση βιαστών και παιδεραστών την ίδια ώρα που όπως αναφέρει η επιλογή της ΝΔ είναι να καταδικάζει σε δημόσιο και αργό θάνατο, τον κρατούμενο απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.

Παράλληλα οι 1.000mods επισημαίνουν ότι «η κοινωνία βράζει και είναι απέναντί σας», στέλνοντας το μήνυμα «να μην αφήσουμε το κράτος και μια κυβέρνηση που δεν εφαρμόζει ούτε τους ίδιους τους νόμους που έχει θεσπίσει -άρα παρανομεί- να δολοφονήσει έναν κρατούμενο, διότι αύριο θα είμαστε όλοι εμείς».

Αναλυτικά η δήλωση των 1.000mods

Υπερασπίζεστε βιαστές, παιδεραστές ενώ ταυτόχρονα εκδικείστε, καταδικάζοντας σε δημόσιο και αργό θάνατο, τον κρατούμενο απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα. Σε αγαστή συνεργασία με τα media, συκοφαντείτε, λοιδορείτε, λογοκρίνετε και καταστέλλετε τον αγώνα και όλες τις φωνές που διαμαρτύρονται για το αυτονόητο, την εφαρμογή του νόμου.

Η κοινωνία βράζει και είναι απέναντί σας.

Να μην αφήσουμε το κράτος και μια κυβέρνηση που δεν εφαρμόζει ούτε τους ίδιους τους νόμους που έχει θεσπίσει -άρα παρανομεί- να δολοφονήσει έναν κρατούμενο, διότι αύριο θα είμαστε όλοι εμείς.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…