1

1000mods

1000mods: Στις 7 Οκτωβρίου τελειώνουμε με τους εγκληματίες μαχαιροβγάλτες υμνητές του Χίτλερ

Δεν ξεχνάμε, δε συγχωρούμε και δε θα δείξουμε καμία ανοχή απέναντι στον φασισμό και τους ναζί δολοφόνους της Χρυσής Αυγής.

xa

Πεντέμισι χρόνια μετά την έναρξη της δίκης των ναζί και επτά μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα έφτασε επιτέλους η ώρα να αποδοθεί δικαιοσύνη. Δεν ξεχνάμε, δε συγχωρούμε και δεν θα δείξουμε καμία ανοχή απέναντι στον φασισμό και τους ναζί δολοφόνους της Χρυσής Αυγής. 

Επιβάλλεται να αγωνιστούμε ενάντια στη λήθη και να εξαφανίσουμε κάθε σπιθαμή φασισμού, ρατσισμού, μισαλλοδοξίας, ξενοφοβίας, ομοφοβίας και σεξισμού, καθώς και με ό,τι άλλο μας χωρίζει και μας κρατάει πίσω κοινωνικά και εξελικτικά.

Στις 7 Οκτωβρίου τελειώνουμε με τους εγκληματίες μαχαιροβγάλτες υμνητές του Χίτλερ.

Mετά την καταστροφή του καταυλισμού της Μόριας, οι 1000mods μίλησαν στο koutipandoras.gr για τη συμμετοχή τους στην ψηφιακή συλλογή «Unity – In Solidarity With the Refugees οf Moria Camp»:
 
«Η συμμετοχή μας στη συλλογή UNITY, μια σπουδαία πρωτοβουλία από ανθρώπους με μεράκι, ανιδιοτέλεια και διάθεση να βοηθήσουν, κρίνεται επιτακτική τόσο από πρακτική όσο, κυρίως, από ανθρωπιστική σκοπιά. Η μικρή μας συμβολή για να ελαφρύνουμε όσο το δυνατόν τους συνανθρώπους μας που κουβαλούν ερείπια μέσα τους είναι δεδομένη και αυτονόητη. Όποιοι κι αν είναι, απ όπου κι αν έρχονται. Μακάρι αυτή και αντίστοιχες προσπάθειες να τύχουν όσο μεγαλύτερης αποδοχής γίνεται ώστε να δοθεί μια μικρή ανάσα σε όλους αυτούς τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους στη Λέσβο. Η τέχνη οφείλει να ενώνει και να βοηθάει και κινήσεις σαν τη συγκεκριμένη το αποδεικνύουν εμπράκτως, εκεί που μετράει περισσότερο».

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…