«10 year challenge» χωρίς Κυριάκο

Χωρίς να ανεβάσει τη δική του φωτογραφία για το χάσταγκ «10 year challenge», πέρασε και τη χθεσινή ημέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Mητσοτάκης

Ο πρόεδρος της ΝΔ, εξέτασε ζωηρά το ενδεχόμενο να αναζητήσει ένα στιγμιότυπο από τα χρόνια που κάνει αντιπολίτευση-προσπαθεί να ρίξει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- και να το δημοσιεύσει στις προσωπικές του σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο όταν συνειδητοποίησε πως έχει ένα ”ανίκανο” επιτελείο συνεργατών και επικοινωνιολόγων και πως θα πρέπει να κινήσει τις διαδικασίες μόνος του, προτίμησε να πάει στην Κρήτη για να πάρει λίγο ”καθαρό αέρα” όπως είπε σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. 

Η αλήθεια είναι ότι, από τη στιγμή που ξεχνάς τόσο γρήγορα αυτά που παραδεχόσουν μέχρι πρόσφατα από δεκαετίας και βάλε, είναι φυσικό να ξεμένεις από επιχειρήματα, να καταφεύγεις σε φανταστικές αντιρρήσεις και τελικά να εκτίθεσαι. Η αλήθεια έχει τη τάση όταν βγαίνει στην επιφάνεια, να εκδικείται σκληρά γελοιοποιώντας τους πάντες.

Απλά, μπορούμε ενδεικτικά να του θυμίσουμε τι έλεγε στις 9-1-2018 για Σκοπιανό: 

“Η γραμμή της ΝΔ είναι σύνθετη ονομασία, erga omnes, χωρίς αλυτρωτισμό.
…διεμήνυσε πως για την αξιωματική αντιπολίτευση «οι… κόκκινες γραμμές είναι τρία στα τρία», όπως είπε χαρακτηριστικά. Εξήγησε ότι οι τρεις σημαντικές πτυχές είναι οι εξής: Πρώτον, σύνθετη ονομασία. Δεύτερον, erga omnes, δηλαδή για όλες τις χρήσεις. Και, τρίτον, αποκήρυξη όλων των θεμάτων που παραπέμπουν σε αλυτρωτισμό. Ως προς το τελευταίο διευκρίνισε ότι για τη ΝΔ η αποκήρυξη μπορεί να γίνει μόνο μέσα μέσω διμερούς συμφωνίας…..Παράλληλα ξεκαθάρισε όσον αφορά το θέμα των Σκοπίων ότι η εθνική γραμμή είναι αυτή που έχει χαραχτεί από το 2008 και το Βουκουρέστι τονίζοντας ότι η κυβέρνηση το ελάχιστο που έχει να κάνει είναι να υπερασπιστεί το κεκτημένο αυτό στο σύνολό του.”, είχε αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ

Ποιά ήταν η Εθνική γραμμή Καραμανλή το 2008 στο Βουκουρέστι;
 

Πάντως, αν στο μέλλον υπάρχει αντίστοιχο challenge, πιθανόν ο ίδιος να επιχειρήσει να το εκμεταλλευτεί, αν εκείνη τη στιγμή δεν βρίσκεται σε άδεια…για να πάρει ”καθαρό αέρα”.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…