Newsroom

Newsroom

10 χρόνια Personal Banking της Eurobank

Εκδήλωση προς τιμήν 600 περίπου πελατών της υπηρεσίας Personal Banking, διοργάνωσε η Eurobank με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων Personal Banking της Τράπεζας.

593932471dc524bb548b46d9

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Φάρο, το υψηλότερο σημείο του Κέντρου Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» χθες Τετάρτη (07-06-2017) παρουσία των μελών της Διοίκησης που ευχαρίστησαν τους προσκεκλημένους πελάτες για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στη Eurobank επί σειρά ετών και τους διαβεβαίωσαν ότι προτεραιότητα για την Τράπεζα είναι η καλλιέργεια σχέσεων βάθους με τους πελάτες που την επιλέγουν και την εμπιστεύονται, σχέσεις σταθερές, μακροχρόνιες και αμοιβαία επωφελείς, με τις πιο σύγχρονες τεχνολογικά λύσεις και ανθρωποκεντρική αντιμετώπιση που αποτυπώνεται στο κεντρικό μήνυμα της στρατηγικής της Eurobank «Προτεραιότητα σε εσένα».

Το Personal Banking της Eurobank αποτελεί μια ξεχωριστή υπηρεσία για πελάτες ανώτερης οικονομικής επιφάνειας οι οποίοι απολαμβάνουν ένα υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και συνεχή υποστήριξη στην επίτευξη των στόχων τους. Ενδεικτικό της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχονται είναι το ότι το Personal Banking της Eurobank συνεχίζει να διατηρεί σταθερό το πελατολόγιό του, παρουσιάζοντας αύξηση στις καταθέσεις πάνω από το μέσο όρο της αγοράς και πραγματοποιώντας το 2016 την καλύτερη χρονιά σε επίπεδο πωλήσεων συνταξιοδοτικών προγραμμάτων από την αρχή της κρίσης.

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank κ. Φωκίων Καραβίας, ευχαρίστησε τους πελάτες που παρέμειναν πιστοί στη σχέση τους με την τράπεζα επί 10 συνεχόμενα χρόνια, διαβεβαιώνοντάς τους ότι η Τράπεζα έχει θέσει ως προτεραιότητα την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών της με σεβασμό στις ανάγκες και τις δικές τους προτεραιότητες. Μεταξύ άλλων ο κ. Καραβίας σημείωσε ότι «Στη Eurobank, τα αποτελέσματά μας τα τελευταία τρίμηνα δείχνουν πως η στρατηγική μας αποδίδει. Η Eurobank πέτυχε πέρυσι το βασικό στόχο της που ήταν η επιστροφή στην κερδοφορία. Κερδοφόρο ήταν και το πρώτο τρίμηνο της φετινής χρονιάς. Κέρδη σε αυτή τη φάση δεν σημαίνει μερίσματα. Σημαίνει ενίσχυση της κεφαλαιακής βάσης της Τράπεζας. Σημαίνει μια πιο ισχυρή Eurobank, με αυξημένες δυνατότητες να στηρίξει χρηματοδοτικά τους πελάτες της, να δώσει δάνεια για την υλοποίηση υγιών επιχειρηματικών σχεδίων, που αρχίζουν ήδη να ξεδιπλώνονται με την έναρξη της αποδρομής της κρίσης».

Αναφερόμενος στην ελληνική οικονομία και τις τελευταίες εξελίξεις, ο κ. Καραβίας, μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Η ελληνική οικονομία μπαίνει σε μια νέα φάση. Θα σας φανεί ίσως παράδοξο ότι λέω αυτή τη φράση ενώ τις τελευταίες μέρες ζούμε άλλη μια υποτροπή των ανησυχιών για τις σχέσεις μας με τους δανειστές της χώρας. Θεωρώ, όμως, ότι αυτές οι δυσκολίες έχουν κυρίως συγκυριακό χαρακτήρα. Πρώτα από όλα γιατί η Ελλάδα έχει αφήσει οριστικά πίσω της κάθε αμφισβήτηση για την πορεία που έχει επιλέξει. Η επιλογή της χώρας είναι η ευρωπαϊκή επιλογή και υπάρχει πια πλήρης ουσιαστικά συναίνεση γύρω από αυτό» τονίζοντας παράλληλα ότι «πραγματικό ζητούμενο για την οικονομία μας που είναι οι επενδύσεις. Και καταλύτη για τις επενδύσεις αποτελεί η ταχεία υλοποίηση των συμφωνημένων ιδιωτικοποιήσεων. Όλο μας το βάρος πρέπει να πέσει στην ανάπτυξη, μέσω επενδύσεων και εξωστρέφειας. Η ανάπτυξη είναι το κλειδί και νομίζω ότι αυτή τη φορά η έναρξη ενός βιώσιμου και μακροχρόνιου αναπτυξιακού κύκλου είναι ορατή προοπτική».

Η εξατομικευμένη υπηρεσία Personal Banking, παρέχει στον πελάτη μια σειρά υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας, επενδυτικές επιλογές, καθώς και εναλλακτικούς τρόπους εξυπηρέτησης και ειδικότερα:

· Προσωπική συνεργασία με ένα από τα 400 εξειδικευμένα και πιστοποιημένα στελέχη Personal Banking

· Τακτική ενημέρωση για τις οικονομικές εξελίξεις

· Υποστήριξη των στόχων τους μέσα από πλήθος καταθετικών και επενδυτικών επιλογών

· Ειδικά σχεδιασμένες υπηρεσίες, προϊόντα και προνομιακή τιμολόγηση

· Χώρους αποκλειστικής εξυπηρέτησης για διεξοδική συζήτηση των αναγκών και ταχύτητα στις συναλλαγές

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση, που είναι η πρώτη μιας σειρά αντίστοιχων εκδηλώσεων που έχουν προγραμματισθεί σε διάφορες πόλεις, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την έκθεση «Piece by Piece» του Renzo Piano Building Workshop, η οποία περιλαμβάνει αναπαραστάσεις αρχιτεκτονικών έργων των τελευταίων τριάντα ετών του διεθνούς φήμης αρχιτεκτονικού γραφείου, ανάμεσα στα έργα του οποίου συγκαταλέγεται και το Κέντρο Πολιτισμού ΙΣΝ. 

Τραγωδία στα Τέμπη: Συντετριμμένος ο Ν. Πλακιάς μετά την αποκάλυψη ότι τα οστά στο Κουλούρι ανήκουν στα παιδιά του

temph 1

Τραγωδία στα Τέμπη: Συντετριμμένος ο Ν. Πλακιάς μετά την αποκάλυψη ότι τα οστά στο Κουλούρι ανήκουν στα παιδιά του

Στις δίδυμες κόρες του φαίνεται να ανήκουν τα οστά που πετάχτηκαν στο Κουλούρι.

Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα – Οι περιοχές που βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό

fwtia 0

Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα – Οι περιοχές που βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται σήμερα στην περιφέρεια Αττικής και σε περιοχές…