Newsroom

Newsroom

Μαθητές με ρόπαλα επιτέθηκαν κατά μεταναστών

Τα κρούσματα ρατσιστικών περιστατικών βίας κατά μεταναστών έχουν αυξηθεί ραγδαία τους τελευταίους μήνες. Τελευταίο παράδειγμα, το περιστατικό βίας που έλαβε…

Τα κρούσματα ρατσιστικών περιστατικών βίας κατά μεταναστών έχουν αυξηθεί ραγδαία τους τελευταίους μήνες. Τελευταίο παράδειγμα, το περιστατικό βίας που έλαβε χθες στη Λάρισα, όπου ανήλικοι μαθητές επιτέθηκαν κατά ομάδας Πακιστανών.

Όλα έγιναν την Πέμπτη το βράδυ στις 20:30. Μια ομάδα 15 με 20 νεαρούς επιτέθηκε σε στέκι μεταναστών. Οι δράστες φορούσαν μπουφάν, κρατούσαν ξύλινα ρόπαλα και φώναζαν συνθήματα. Ακολούθησε συμπλοκή με αποτέλεσμα ένας Πακιστανός να τραυματιστεί και να διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου οι γιατροί του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και του έκαναν ράμματα.

Στον τόπο της συμπλοκής έσπευσαν αστυνομικοί της Α.Δ. Λάρισας όπου και συνέλαβαν συνολικά 11 άτομα τα οποία και προσήχθησαν για τη σχετική προανάκριση. Μάλιστα οι αστυνομικοί διαπίστωσαν με έκπληξη ότι οι περισσότεροι από αυτούς ήταν ανήλικοι μαθητές.

Αμέσως μετά την επίθεση, κατέφθασαν έξω από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και μέλη της Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας, προκειμένου να συμπαρασταθούν στα θύματα της επίθεσης.

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα επίδειξη τουρκικής προκλητικότητας απέναντι σε έναν άβουλο Μητσοτάκη

MHTSO ERDOGAN

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα επίδειξη τουρκικής προκλητικότητας απέναντι σε έναν άβουλο Μητσοτάκη

Να εγκαταλείψει την «άκρως επικίνδυνη για τη χώρα μας, υποχωρητική απέναντι στην Τουρκία, πολιτική της»…