"Άλλοι έπιναν τσάι στα γραφεία της Χρυσής Αυγής": Η απάντηση της Ζωής στον Θεοδωράκη

Η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε με ξεκάθαρο τρόπο σε όσους της ασκούν κριτική με πρόσχημα τη Χρυσή Αυγή, μιλώντας στον…

2290055

Η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε με ξεκάθαρο τρόπο σε όσους της ασκούν κριτική με πρόσχημα τη Χρυσή Αυγή, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Δεν είναι δημοκρατικές οι δυνάμεις που ασέλγησαν στο Σύνταγμα την περίοδο του Μνημονίου. Ως πρόεδρος της Βουλής έχω υποχρέωση να σέβομαι Σύνταγμα και Κανονισμό της Βουλής. Δεν μπορώ να περιορίζω κοινοβουλευτικές ομάδες και βουλευτές στην άσκηση των καθηκόντων τους. Αυτή είναι η Δημοκρατία» είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι απολύτως χυδαίος ο τρόπος που κάποιοι προσπαθούν να χτίσουν πολιτική καριέρα ως όψιμοι αντιφασίστες δείχνοντας, ως δήθεν ρέπουσα προς μία εύνοια μία βουλευτή και έναν άνθρωπο που είναι γνωστός για τους αγώνες για τη δημοκρατία και τη μάχη κατά του φασισμού και του ναζισμού» τόνισε και πρόσθεσε στην εκπομπή «Ακραίως» του Τάκη Χατζή :

Δεν θα με βρείτε σε κανένα πάνελ προεκλογικό ή πολιτικό στο οποίο συμμετείχε εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Εκείνοι που πήγαιναν και χαριεντίζονταν πίνοντας τσάι στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και μιλώ για τον κ. Θεοδωράκη, ο οποίος δεν έχει εξηγήσει ακόμα γιατί το κόμμα του δεν συμμετέχει στην επιτροπή διεικδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων και εκείνοι που έκαναν συνεντεύξεις σε πολιτικά πρόσωπα της Χ.Α. αδιάβαστοι, οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις. Να δώσουν εξηγήσεις και τα κόμματα του Μνημόνιου όπως ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ που επέτρεψαν να θεριέψει ο ρατσισμός με νομοθετήταματα όπως για τα κέντρα κράτησης.

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Εγκλωβισμένος στην ίδια του την μικροκομματική τακτική, ζητάει τώρα και τα ρέστα

μητσοτακης μουζακι

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Εγκλωβισμένος στην ίδια του την μικροκομματική τακτική, ζητάει τώρα και τα ρέστα

«Ας του θυμίσουμε ότι η ΝΔ με το VMRO είναι αδελφά κόμματα, καθώς συμμετέχουν και…

Μάνα κατήγγειλε την έφηβη κόρη της για άσκηση βίας κατά της ίδιας και της 12χρονης αδελφής της

1100 e9fe6f8d 3499 412c 810b 6c532298735a

Μάνα κατήγγειλε την έφηβη κόρη της για άσκηση βίας κατά της ίδιας και της 12χρονης αδελφής της

Το απόγευμα της Κυριακής η 42χρονη μητέρα, κάτοικος Καλαφατιώνων Κέρκυρας, κατήγγειλε την κόρη της για…