Newsroom

Newsroom

Τρομοκρατία στις Σκουριές της Χαλκιδικής

Κλίμα τρομοκρατίας επικρατεί στις Σκουριές Χαλκιδικής. Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι τόσο το χωριό Μεγάλη Παναγιά που βρίσκεται 3 χλμ από…

Κλίμα τρομοκρατίας επικρατεί στις Σκουριές Χαλκιδικής. Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι τόσο το χωριό Μεγάλη Παναγιά που βρίσκεται 3 χλμ από το εργοτάξιο της Ελληνικός Χρυσός όσο και στην Ιερισσό καθ όλη την διάρκεια της ημέρας κυκλοφορούν περιπολικά αλλά και συμβατικά αυτοκίνητα της ασφάλειας και κάνουν προσαγωγές.

«Έχουμε χούντα» καταγγέλλει στο www.koutipandoras.gr o κ. Τόσκας που είχε συλληφθεί τη Δευτέρα ως ηθικός αυτουργός των επεισοδίων που είχαν σημειωθεί στις Σκουριές και είχε αφεθεί ελεύθερος με εισαγγελική εντολή. Ο κ.Τόσκας μετά από αυτή την περιπέτεια, χθες, επέστρεφε στο σπίτι του όπου τον σταμάτησε η αστυνομία ξανά για έλεγχο όπως καταγγέλλει «οι αστυνομικοί έπαιρναν οδηγίες τηλεφωνικά πως να με αντιμετωπίσουν και αμέσως μετά ήρθε η ΟΠΚΕ και έκανε το αυτοκίνητο μου φύλλο και φτερό»

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, η αστυνομία προσάγει δεκάδες κατοίκους καθημερινά και υπό την απειλή ότι θα κατηγορηθούν για απείθεια τους εξαναγκάζει να δώσουν δείγμα γενετικού υλικού.

Εντωμεταξύ χθες, σύμφωνα με τις καταγγελίες, δύο οικογενειάρχες «εξαφανίστηκαν» για πέντε ώρες από τα σπίτια τους, καθώς η αστυνομία δεν επιβεβαίωνε ότι είχαν προσαχθεί.

Τα δύο άτομα προσήχθησαν στις 17:00 το απόγευμα και οι οικογένειές τους δεν γνώριζαν για την τύχη τους για περισσότερες από πέντε ώρες. Τόσο οι στενοί συγγενείς τους, όσο και οι δικηγόροι τους καλούσαν στο αστυνομικό τμήμα Πολυγύρου και στην αστυνομική διεύθυνση Χαλκιδικής, ωστόσο αξιωματικοί δήλωναν πληρη άγνοια για τις προσαγωγές, γεγονός που κορύφωσε την αγωνία των οικογενειών.

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους