Ποια ήταν η αποστομωτική απάντηση του Βαρουφάκη στη Λαγκάρντ όταν άρχισε το γνωστό τροπάριο περί Grexit

Σε αντιπαράθεση ήρθαν την περασμένη εβδομάδα η Κριστίν Λαγκάρντ με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη, όταν η επικεφαλής του ΔΝΤ…

Σε αντιπαράθεση ήρθαν την περασμένη εβδομάδα η Κριστίν Λαγκάρντ με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη, όταν η επικεφαλής του ΔΝΤ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη καθώς και στις επιπτώσεις τις.

Η κυρία Λαγκάρντ αναφέρθηκε στο Grexit την Πέμπτη, μιλώντας στο CNBC, ενώ απαντώντας σε ερωτήσεις μετά την ομιλία της στο Atlantic Council η διευθύντρια του Ταμείου δήλωσε ότι η δανειακή δόση της Ελλάδας έφτασε στα ταμεία του ΔΝΤ.

Μιλώντας για το Grexit, στράφηκε προς τον Γιάννη Βαρουφάκη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Θα είναι καταστροφή για τον ελληνικό λαό η έξοδος από την Ευρωζώνη. Θα είναι ολέθριο λάθος αν το επιτρέψετε ή το επιδιώξετε». Και συνέχισε επισημαίνοντας: «Εμείς οι υπόλοιποι θεσμοί είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο, αλλά οι Έλληνες θα βιώσουν φρικτές καταστάσεις».

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το «Έθνος της Κυριακής» η κυρία Λαγκάρντ έλαβε την απάντηση του Γιάννη Βαρουφάκη, ο οποίος τόνισε: «Δεν θα είναι αναίμακτη η κατάσταση για κανέναν – συμπεριλαμβανομένων του ΔΝΤ, της Ευρώπης και της ΕΚΤ – εάν αυτό συμβεί. Βοηθήστε να προχωρήσουμε στις μεταρρυθμίσεις και περάστε το μήνυμα στην ΕΚΤ να μη συμπεριφέρεται εχθρικά στην Ελλάδα και να σταματήσει την ασφυξία».

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Εγκλωβισμένος στην ίδια του την μικροκομματική τακτική, ζητάει τώρα και τα ρέστα

μητσοτακης μουζακι

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Εγκλωβισμένος στην ίδια του την μικροκομματική τακτική, ζητάει τώρα και τα ρέστα

«Ας του θυμίσουμε ότι η ΝΔ με το VMRO είναι αδελφά κόμματα, καθώς συμμετέχουν και…

Μάνα κατήγγειλε την έφηβη κόρη της για άσκηση βίας κατά της ίδιας και της 12χρονης αδελφής της

1100 e9fe6f8d 3499 412c 810b 6c532298735a

Μάνα κατήγγειλε την έφηβη κόρη της για άσκηση βίας κατά της ίδιας και της 12χρονης αδελφής της

Το απόγευμα της Κυριακής η 42χρονη μητέρα, κάτοικος Καλαφατιώνων Κέρκυρας, κατήγγειλε την κόρη της για…