Newsroom

Newsroom

Τα σκουπίδια στον κο. πρύτανη (βίντεο)

Σακούλες γεμάτες με απορρίματα άδεισαν διαμαρτυρόμενοι φοιτητές πάνω στο γραφείο του αναπληρωτή πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών κου. Καλοκαιρινού. Οι φοιτητές…

kalokairinos skoupidia

Σακούλες γεμάτες με απορρίματα άδεισαν διαμαρτυρόμενοι φοιτητές πάνω στο γραφείο του αναπληρωτή πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών κου. Καλοκαιρινού. Οι φοιτητές πήγαν στην πρυτανεία για να συναντήσουν τον πρύτανη κο. Φορτσάκη και μάλλον για το δικό του γραφείο προορίζονταν τα σκουπίδια. Ωστόσο ο “πρύτανης των ΜΑΤ” Φορτσάκης απουσίαζε κι έτσι “την πλήρωσε” το γραφείο του κου. Καλοκαιρινού. “Αυτό είναι το ελληνικό πανεπιστήμιο” φώναζαν οι φοιτητές δείχνοντας τα σκουπίδια. 

Από την πλευρά του ο κος. Καλοκαιρινός αντιμετώπισε μάλλον με στωικότητα τη δυναμική αυτή παρέμβαση των φοιτητών και προτίμησε να κάνει δηλώσεις στην τηλεόραση του ΑΝΤ1: “Τους εξηγήσαμε ότι ο κ. πρύτανης απουσίαζε εκτός Ελλάδας για επιστημονικούς λόγους, δεν μας πίστεψαν και άρχισαν να πιέζουν για να μπουν στο γραφείο του. Θεώρησα πρέπον να ανοίξω την πόρτα για να δουν ότι πράγματι λείπει και  αυτό που έγινε το είδατε στις οθόνες”. 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

 

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…