Εισαγγελική παρέμβαση για την επίθεση στον Χριστόφορο Ζωγράφο

Ενώπιον του αθλητικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου θα καταθέσουν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Δημήτρης Μελισανίδης και ο Πρόεδρος…

zografosfootie 0

Ενώπιον του αθλητικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου θα καταθέσουν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Δημήτρης Μελισανίδης και ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής, σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε ο αντιπρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ Χριστόφορος Ζωγράφος στον Κολωνό.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει κατονομάσει τον Δημήτρη Μελισανίδη ως τον άνθρωπο που τηλεφώνησε και απείλησε τον κ. Ζωγράφο, ο οποίος δέχτηκε την επίθεση με σιδερόβεργα, υποστηρίζοντας ότι τα τηλεφωνήματα έγιναν από το γραφείο του, γεγονός που πιθανόν να οδηγήσει στην άρση τηλεφωνικών συνομιλιών όλων των εμπλεκομένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πρώτη του κατάθεση ο κ. Ζωγράφος μίλησε για απειλές που δέχτηκε από άγνωστο τηλέφωνο (απόρρητο αριθμό), τις οποίες -όπως είπε- αγνόησε γιατί «δεν έχει να χωρίσει τίποτα με κανέναν».

Ο αθλητικός εισαγγελέας έχει καλέσει πάντως την Τετάρτη για συστάσεις και τους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός αδελφούς Αγγελόπουλους καθώς και τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟ Δημήτρης Γιαννακόπουλο με αφορμή τις σκληρές ανακοινώσεις και αλληλοκατηγορίες που ανταλλάσσουν μετά το ντέρμπι των δυο ομάδων. 

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

kke

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

«Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει…