Newsroom

Newsroom

Z. Κωνσταντοπούλου: "Οι υπουργοί συστηματικά επιστρατεύουν την πατέντα Βενιζέλου"

Την τροπολογία προστασίας και υπόθαλψης του διωκόμενου σε βαθμο κακουργήματος Προέδρου της ΕΛ.ΣΤΑΤ. Ανδρέα Γεωργίου καταδικάζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η…

Την τροπολογία προστασίας και υπόθαλψης του διωκόμενου σε βαθμο κακουργήματος Προέδρου της ΕΛ.ΣΤΑΤ. Ανδρέα Γεωργίου καταδικάζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει σε δήλωση της ότι “από την έναρξη της θητείας της, η Κυβέρνηση και οι επιτελείς της, με καταιγισμό πολιτικών επινοήσεων, αντισυνταγματικών πράξεων νομοθετικού περιεχομένου και μεθοδεύσεων πολιτειακής διολίσθησης και κοινοβουλευτικής εκτροπής κατασκευάζουν την παραδημοκρατία των μνημονίων και φιλοτεχνούν το παρασύνταγμα μιας αποικιακού τύπου επιτήρησης και υποταγής”.

Και συμπληρώνει “κυβέρνηση, Υπουργοί και πάσης φύσεως εντεταλμένοι-λεγεωνάριοι της Τρόικας συστηματικά επιστρατεύουν την πατέντα Βενιζέλου για αναδρομική άρση του αξιοποίνου κακουργηματικών πράξεων και για κατοχύρωση της ασυλίας και ατιμωρησίας για εαυτούς και αλλήλους, που εγκληματούν σε βάρος του Δημοσίου”.

Ολοκληρώνοντας η κ. Κωνσταντοπουλου αναφέρει “την ώρα που η χώρα είναι κρεμασμένη ανάποδα, τα πάρτι διαπλοκής-διαφθοράς οργιάζουν με οικοδεσπότες τους ασκούντες την κυβερνητική εξουσία, λεγεωνάριους της παρακμής και αργυραμοιβούς της Τρόικας “ και συμπληρώνει “ας μην ξεχνούν, όμως, ότι τα αδικήματά τους είναι αδικήματα σε βάρος της Χώρας και του Πολιτεύματος και κάθε προσπάθεια παραγραφής ή διασφάλισης της ατιμωρησίας αποκρούεται ρητά από τις διατάξεις του σχετικού κεφαλαίου του Ποινικού Κώδικα”.

Μενίδι: Ενδοοικογενειακή βία είχε καταγγείλει η γυναίκα που βρέθηκε μαχαιρωμένη στη μέση του δρόμου

CropImage 11

Μενίδι: Ενδοοικογενειακή βία είχε καταγγείλει η γυναίκα που βρέθηκε μαχαιρωμένη στη μέση του δρόμου

Αυτόπτης μάρτυρας φέρεται να είδε τη δολοφονία της γυναίκας - Παραμένει στο σημείο η σορός…

Η Ράφα αδειάζει και ο Νετανιάχου… υπερηφανεύεται ότι απέτρεψε την «ανθρωπιστική καταστροφή»

AP24127404540669 1

Η Ράφα αδειάζει και ο Νετανιάχου… υπερηφανεύεται ότι απέτρεψε την «ανθρωπιστική καταστροφή»

Μονάδες του ισραηλινού στρατού συνεχίζουν να εμποδίζουν τη ροή των καυσίμων και της ανθρωπιστικής βοήθειας…