Newsroom

Newsroom

Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ: Πρόσκληση για συστράτευση και μέτωπο κατά της κυβέρνησης από τον Αλέξη Τσίπρα

Αναξιόπιστους θεωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς, μετά το ενδεχόμενο που άφησε χθες ο κ.Βενιζέλος εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου να…

tsipras 142

Αναξιόπιστους θεωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς, μετά το ενδεχόμενο που άφησε χθες ο κ.Βενιζέλος εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου να μην κλείσει η συμφωνία με την τρόικα, έως το τέλος του 2014. Στην Κουμουνδούρου εκτιμούν ότι όλα πηγάζουν από τη βασική της δημόσια παραδοχή ότι το χρέος της χώρας είναι βιώσιμο, γεγονός που, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, δίνει τη δυνατότητα στους δανειστές να εντείνουν τους εκβιασμούς τους στη χώρα, με στόχο να «δέσουν» και την επόμενη κυβέρνηση.

Ο Αλέξης Τσίπρας, θα μιλήσει το μεσημέρι στην Κ.Ο του κόμματός του εφ όλης της ύλης, επιμένοντας στην ανάγκη των πρόωρων εκλογών και με αναφορές για τους 180 βουλευτές που απαιτούνται για την Προεδρική εκλογή. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, θα καλέσει τις άλλες αντιμνημονιακές δυνάμεις και τους ανεξάρτητους βουλευτές σε συστράτευση για μια νέα μεγάλη πολιτική και κοινωνική πλειοψηφία μετά τις εκλογές, ενώ θα αναφερθεί λεπτομερώς στην πορεία της οικονομίας και της χώρας μετά τις αποφάσεις για την Πιστοληπτική Γραμμή.

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…