Αστυνομικός στο Φέργκιουσον: "Λυσσασμένα σκυλιά που θα έπρεπε να είχαν εξοντωθεί οι διαδηλωτές"

«Βαρύ» είναι το κλίμα για τον αστυνομικό του Μιζούρι που απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του χθες, διότι αποκάλεσε «λυσσασμένα σκυλιά»…

police shooting missouri

«Βαρύ» είναι το κλίμα για τον αστυνομικό του Μιζούρι που απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του χθες, διότι αποκάλεσε «λυσσασμένα σκυλιά» στο Facebook τους ανθρώπους που διαδηλώνουν κατά των συνθηκών του θανάτου του 18χρονου Αφροαμερικανού Μάικλ Μπράουν. Ο άτυχος νεαρός έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικού στις 9 Αυγούστου στο Φέργκιουσον.

“Έχω βαρεθεί με αυτούς τους διαδηλωτές. Είστε ένα βάρος για την κοινωνία και μια μάστιγα για την περιοχή αυτή”, έγραψε ο Μάικλ Πέιπερτ, αστυνομικός που υπηρετούσε από το 2008 στο αστυνομικό τμήμα του Γκλέντεϊλ.

“Αυτοί οι διαδηλωτές θα έπρεπε να είχαν εξοντωθεί την πρώτη νύχτα σαν λυσσασμένα σκυλιά”, συνέχισε «ακάθεκτος» ο αστυνομικός προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων. “Που είναι οι μουσουλμάνοι που έχουν ένα σακίδιο στην πλάτη όταν τους χρειαζόμαστε”, διερωτήθηκε, αναφερόμενος στο δράστη της επίθεσης στον Μαραθώνιο της Βοστόνης.

Πρόκειται για τον δεύτερο αστυνομικό της περιοχής του Σεντ Λούις (όπου υπάγεται το Φέργκιουσον) που απομακρύνεται από τα καθήκοντα του λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς στο πλαίσιο των διαδηλώσεων.”Η υπόθεση αυτή λαμβάνεται υπόψη πολύ σοβαρά και μια εσωτερική έρευνα σε βάθος θα διεξαχθεί”, ανακοίνωσε η αστυνομία του Γκλέντεϊλ.
 

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

kke

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

«Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει…