Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Ήταν λάθος που κόψανε “Το Σόι”, έχω θέμα με τις επαναλήψεις» (video)

Για όλους και για όλα μίλησε η γνωστή ηθοποιός

profile player 960x540 25

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» ήταν η αγαπητή ηθοποιός Μίκρα Παπακωνσταντίνου, η οποία αναφέρθηκε σε πολλά και διάφορα πράγματα που αφορούν την τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα πρώτα απ’ όλα μίλησε για τη θεατρική παράσταση «Το έκτο πάτωμα», που συμμετέχει αυτή την περίοδο λέγοντας ότι ο ρόλος ο οποίος υποδύεται γράφτηκε αποκλειστικά για την ίδια.

Μεταξύ άλλων έκανε αναφορά και στη σειρά «Το Σόι Σου», στην οποία συμμετείχε τα τελευταία χρόνια, αναφέροντας ότι δεν θέλει να τοποθετηθεί, τονίζοντας ότι ήταν λάθος που το κόψανε καθώς παίζει ακόμα τις επαναλήψεις με τις οποίες έχει θέμα και δεν συμφωνεί καθόλου.

Πιο αναλυτικά είπε: «Παρόλο που και στην τηλεόραση το έχω ρίξει στα δράματα και κάποια δεν τα είδε ο κόσμος και τα είδαμε μόνο εμείς. Είναι ωραίο που είχα την τύχη να είμαι κάτω από ωραία κείμενα.

Το Σόι το έχουν κάνει μουσικό διάλειμμα, μην μου ανοίγεις το στόμα τώρα. Έχω θέμα με τις επαναλήψεις γιατί το κόψανε. Θα μπορούσε να συνεχίσει κανονικά. Νομίζω ότι ήταν λάθος, το έχω ξαναπεί. Την αγαπούσε ο κόσμος τη σειρά.

Κάποιες σειρές όπως το Έλλη και Άννα είχε πολύ ωραίες σχέσεις, η Ελίζα και οι άλλοι. Μου αρέσουν οι λίγο πειραγμένες ηρωίδες. Στο Σόι η Αλεξάνδρα. Μου κάνει εντύπωση που αρέσει γιατί είναι μια κακιά. Το έχω ακούσει και από συναδέλφους ότι οι κακοί ρόλοι είναι γοητευτικοί».

Τι συμβαίνει με την Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος και τις προκλητικές αρχειοθετήσεις

ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣΔΩροκ

Τι συμβαίνει με την Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος και τις προκλητικές αρχειοθετήσεις

Προκλητική αρχειοθέτηση δικογραφίας με καταγγελίες για δωροδοκίες κρατικών αξιωματούχων που αποκάλυψε το Documento.

«Έντονη ανησυχία» από το Συμβούλιο της Ευρώπης για τη μεταχείριση του Τζούλιαν Ασάνζ

787d150d feef 462a 8f81 ac5c45f4178b AP Britain Assange Protest

«Έντονη ανησυχία» από το Συμβούλιο της Ευρώπης για τη μεταχείριση του Τζούλιαν Ασάνζ

Τη Δευτέρα δικαστήριο αναμένεται να εξετάσει τις αμερικανικές εγγυήσεις για τη μεταχείριση του Τζούλιαν Ασάνζ…