Μαρία Καβογιάννη και Χαρούλα Αλεξίου: «Σ’ έβλεπα από το πλάι και έλεγα…» – Η φωτογραφία στα γυρίσματα του Maestro

Οι δυό τους απολαμβάνουν το καφέ τους με θέα τη θάλασσα των Παξών

καβογιαννη

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μαζί με τους ηθοποιούς και τους υπόλοιπους συντελεστές του Maestro επέστρεψαν στη δουλειά αφού ξεκίνησαν και πάλι τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς με τη βάση της παραγωγής για το επόμενο διάστημα να είναι η Κέρκυρα και οι Παξοί.

Μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς, η Μαρία Καβογιάννη μοιράστηκε μία φωτογραφία από το μαγευτικό νησί των Παξών, μαζί με τη Χαρούλα Αλεξίου.

Στη φωτογραφία που ανέβασε η γνωστή ηθοποιός φαίνεται να χαμογελά στον φακό, ενώ κρατά το χέρι της Χαρούλας Αλεξίου που κάθεται δίπλα της. Οι δύο γυναίκες απολαμβάνουν τον καφέ τους στο μπαλκόνι, με θέα τη θάλασσα.

Η Μαρία Καβογιάννη έγραψε: «Σ’ έβλεπα από το πλάι και έλεγα γελάει και σήμερα!».

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε τις προηγούμενες ημέρες βίντεο από τα γυρίσματα έχοντας δίπλα του τη Μαρία Καβογιάννη.

Σε αυτό, οι δυο τους βρίσκονται στην Κέρκυρα, με την Μαρία Καβογιάννη να έχει αναλάβει τον ρόλο του μαέστρο με τις οδηγίες του Χριστόφορου.

Eurovision 2024: Χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους του Μάλμε κατά της συμμετοχής του Ισραήλ (Video)

GNJlfyMWwAE8Vvi

Eurovision 2024: Χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους του Μάλμε κατά της συμμετοχής του Ισραήλ (Video)

«Είμαι φαν της Γιουροβίζιον και ραγίζει η καρδιά μου, αλλά την μποϊκοτάρω». Περίπου 5.000 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην…