Χυδαιότητες Πορτοσάλτε κατά των απεργών: «Θέλουν να βασανίσουν τους ανθρώπους» (video)

«Η απεργία έχει πολιτικά χαρακτηριστικά», ανέφερε ο Άρης Πορτοσάλτε

πορτ

Ο Άρης Πορτοσάλτε ήδη από χθες έχει ξεκινήσει την επίθεση κατά των ανθρώπων που σκοπεύουν να απεργήσουν σήμερα ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο που θεσμοθετεί την 13ωρη ημερήσια εργασία και την δουλειά την Κυριακή.

Σήμερα το πήγε ένα βήμα παρακάτω καθώς το πρώτο πράγμα που ανέφερε με το που ξεκίνησε το σχόλιο του ήταν ότι πρόκειται για «Μια μέρα βασανιστηρίων από τους απεργούς για τους πελάτες τους (όπως χαρακτήρισε τους πολίτες).

Όπως φάνηκε δεν μπορούσε να κρατήσει την ορμή του απέναντι σε οποιονδήποτε εναντιώνεται στην κυβέρνηση και επιτίθεται ευθέως μέχρι και στους απλούς εργαζομένους.

«Η απεργία έχει πολιτικά χαρακτηριστικά», ανέφερε ο Άρης Πορτοσάλτε και συνέχισε «για να κάνουν σαματά απέναντι στο νομοσχέδιο που δεν τους αφορά.

Δεν απεργούν αυτοί που τους αφορά και απεργούν αυτοί που δεν τους αφορά», είπε για να έρθει ο Δημήτρης Οικονόμου λέγοντας «και να τους αφορά είναι συμπεριφορά αυτή απέναντι στον κόσμο;».

Και το κλείσιμο έγινε και πάλι από τον Πορτοσάλτε με τη φράση: «Θέλουν να βασανίσουν τους ανθρώπους», δίχως να γίνεται ούτε μισή αναφορά για τους λόγους που αυτοί οι άνθρωποι σήμερα επέλεξαν να απεργήσουν και να διεκδικήσουν στο δρόμο τα δικαιώματα τους.

Κοργιαλάς για Σάττι: «Δεν πας να το παίξεις πανκιό από τα Εξάρχεια με ροζ βρακάκι στη Eurovision» (video)

Κοργιαλάς

Κοργιαλάς για Σάττι: «Δεν πας να το παίξεις πανκιό από τα Εξάρχεια με ροζ βρακάκι στη Eurovision» (video)

«Το τραγούδι δεν μου άρεσε καθόλου, είναι ένα συνονθύλευμα πραγμάτων που ποτέ δεν κατάλαβα τι…