Έφη Αχτσιόγλου: Οι ασθενείς δεν είναι επαίτες, έχουν δικαιώματα και αξιοπρέπεια

Να σταματήσει τώρα τη συστηματική διάλυση της δημόσιας Υγείας καλεί την κυβέρνηση της ΝΔ η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και υποψήφια πρόεδρος του κόμματος με αφορμή τις καταγγελίες ότι αναβάλλονται οι χημειοθεραπείες στο Νοσοκομεία

αχτσιόγλου

«Το αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά φαίνεται πως είναι το νέο θύμα της διάλυσης της δημόσιας Υγείας που εφαρμόζει εμμονικά η κυβέρνηση» τονίζει σε δήλωση της η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και υποψήφια πρόεδρος τους κόμματος Έφη Αχτσιόγλου για τις καταγγελίες των εργαζομένων ότι αναβάλλονται χημειοθεραπείες, καθώς τα ταμεία έχουν μείνει ουσιαστικά άδεια ενω το φαρμακείο του νοσοκομείου υπολειτουργεί εδώ και χρόνια.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ θα πρέπει να επιδείξει τον ελάχιστο σεβασμό στους ασθενείς, που δεν είναι επαίτες και έχουν το δικαίωμα σε θεραπείες και αξιοπρέπεια» τονίζει στη δήλωση της ενώ καλεί την κυβέρνηση να σταματήσει τώρα τη συστηματική διάλυση της δημόσιας Υγείας.

Αναλυτικά η δήλωση της Εφης Αχτσιόγλου:

Το αντικαρκινικό νοσοκομείο Μεταξά φαίνεται πως είναι το νέο θύμα της διάλυσης της δημόσιας Υγείας που εφαρμόζει εμμονικά η κυβέρνηση.

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι αναβάλλονται χημειοθεραπείες, καθώς τα ταμεία έχουν μείνει ουσιαστικά άδεια. Το δε φαρμακείο του νοσοκομείου υπολειτουργεί εδώ και χρόνια.

Η κυβέρνηση της ΝΔ θα πρέπει να επιδείξει τον ελάχιστο σεβασμό στους ασθενείς, που δεν είναι επαίτες και έχουν το δικαίωμα σε θεραπείες και αξιοπρέπεια. Και να σταματήσει τώρα τη συστηματική διάλυση της δημόσιας Υγείας.

Μενίδι: Ενδοοικογενειακή βία είχε καταγγείλει η γυναίκα που βρέθηκε μαχαιρωμένη στη μέση του δρόμου

CropImage 11

Μενίδι: Ενδοοικογενειακή βία είχε καταγγείλει η γυναίκα που βρέθηκε μαχαιρωμένη στη μέση του δρόμου

Αυτόπτης μάρτυρας φέρεται να είδε τη δολοφονία της γυναίκας - Παραμένει στο σημείο η σορός…

Η Ράφα αδειάζει και ο Νετανιάχου… υπερηφανεύεται ότι απέτρεψε την «ανθρωπιστική καταστροφή»

AP24127404540669 1

Η Ράφα αδειάζει και ο Νετανιάχου… υπερηφανεύεται ότι απέτρεψε την «ανθρωπιστική καταστροφή»

Μονάδες του ισραηλινού στρατού συνεχίζουν να εμποδίζουν τη ροή των καυσίμων και της ανθρωπιστικής βοήθειας…