Ευρωπαίος ο Άρης-Νίκη απέναντι σε Ντινάμο αφιερωμένη στον Μιχάλη Κατσουρή

Ο Άρης πάει στο Βουκουρέστι με προβάδισμα πρόκρισης για τα playoffs του Conference League.

αρης 1

Με πέναλτι – γκολ του Λούις Πάλμα στο 69′ ο ανώτερος της Ντινάμο Κιέβου, Αρης που έχασε αρκετές ευκαιρίες, νίκησε 1-0 την ουκρανική ομάδα και πήρε πλεονέκτημα για την πρόκριση στα play offs του Conference League. Ο Άρης κέρδισε πέναλτι στο 67′ καθώς μετά από σέντρα στ’ αριστερά, ο Φαμπιάνο έπιασε κεφαλιά με τη μπάλα να σταματά στο χέρι του Τίμτσουκ και ο ρέφερι Τζίλετ έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Πάλμα ανέλαβε την εκτέλεση και στο 69′ ευστόχησε νικώντας τον Μπούτσαν στη δεξιά του γωνία που έπεσε σωστά αλλά δεν μπόρεσε ν’ αποσοβήσει το 1-0.

Μάλιστα, ο 23χρονος άσος προέβη σε αξιέπαινη κίνηση καθώς δεν πανηγύρισε κρατώντας μία φανέλα με τ’ όνομα του αδικοχαμένου φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια.

palma

Σημειώνεται πως η ρεβάνς των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 17 Αυγούστου και ώρα 20:00 στο «Stadionul Giulesti» του Βουκουρεστίου ενώ υπενθυμίζεται πως όποια εκ των δύο προκριθεί, θα διασταυρωθεί στα play-off του Europa Conference League με την ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι Νέφτσι Μπακού-Μπεσικτάς (σ.σ οι Τούρκοι κέρδισαν με 3-1 σήμερα στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν παίρνοντας προβάδισμα για τη ρεβάνς της Πόλης).

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 49χρονη για έκθεση ανηλίκου – Εντοπίστηκε σε κατάσταση μέθης

astynomiaa

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 49χρονη για έκθεση ανηλίκου – Εντοπίστηκε σε κατάσταση μέθης

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της περιοχής εντόπισαν τη γυναίκα να βρίσκεται σε κατάσταση ακραίας μέθης…

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε χωριό του Ερυμάνθου

ksylodarmos xr

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε χωριό του Ερυμάνθου

Αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, πέρασαν χειροπέδες σε άνδρα τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφός του,…