Γυναικοκτονία στην Αυστραλία: Η Jasmeen Kaur θάφτηκε ζωντανή επειδή του είπε να χωρίσουν

«Το σίγουρο είναι ότι ήταν ακόμα ζωντανή, όσο ο Singh προετοίμαζε την ταφή της». Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως είχε εισπνεύσει και καταπιεί χώμα πριν το θάνατο της.

F0PrkZBaMAI9f7T

Σοκάρει η υπόθεση γυναικοκτονίας στην Αδελαΐδα της Νότιας Αυστραλίας με θύμα μια φοιτήτρια της νοσηλευτικής η οποία φέρεται να θάφτηκε ζωντανή από τον πρώην σύντροφό της.

Η  21χρονη Jasmeen Kaur, σύμφωνα με πληροφορίες ενημέρωσε τον 22χρονο Tarikjot Singh πως χωρίζουν την άνοιξη του 2021. Ο νεαρός δε δεχόταν το ‘όχι’ για απάντηση, γεγονός που οδήγησε την Kaur στην αστυνομία όπου και ενημέρωσε για την παρενόχληση της.

Ο 22χρονος Singh στη συνέχεια, έστησε καρτέρι στο χώρο εργασίας της Kaur στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας.  Έπειτα την απήγαγε, της κάλυψε τα μάτια, της έδεσε τα χέρια και τα πόδια της με καλώδια και κολλητική ταινία και τη μετέφερε 400 χιλιόμετρα μακριά όπου την έθαψε. Η κοπέλα όταν θάφτηκε ήταν ζωντανή και έχοντας τις αισθήσεις της.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως είχε εισπνεύσει και καταπιεί χώμα πριν το θάνατο της.

Ο θύτης αρχικά αρνήθηκε το έγκλημα. Έλεγε πως η Kaur είχε αυτοκτονήσει κι εκείνος…απλά την έθαψε. Ομολόγησε την πράξη του τον περασμένο Φεβρουάριο.

«Ασυνήθιστο επίπεδο σκληρότητας»

Την Τετάρτη (05/07) το Ανώτατο Δικαστήριο της Νότιας Αυστραλίας άκουσε τους εισαγγελείς να λένε πως η δολοφονία ήταν πράξη εκδίκησης και ότι η φύση και το επίπεδο της βίας περιλάμβαναν ένα «ασυνήθιστο επίπεδο σκληρότητας. Η Kaur έπρεπε να υπέφερε συνειδητά αυτό που θα μπορούσε να περιγραφεί μόνο ως ο απόλυτος τρόμος του να εισπνέει και να καταπίνει χώμα και να πεθαίνει με αυτόν τον τρόπο».

Δεν είναι γνωστό πότε της έκοψε το λαιμό, πότε ή πώς μπήκε ή τοποθετήθηκε στον ρηχό τάφο και πότε σκάφτηκε αυτός. Το σίγουρο είναι ότι ήταν ακόμα ζωντανή, όσο ο Singh προετοίμαζε την ταφή της».

Είχε σχεδιάσει τα πάντα, όπως φάνηκε από την αφαίρεση της κάρτας SIM από το κινητό του και την τοποθέτηση σε άλλη συσκευή που άφησε στο σπίτι του, αλλά και την αλλαγή αυτοκινήτου -με τον συγκάτοικο του, ο οποίος τον κάλυψε και στη δουλειά την ημέρα του εγκλήματος.

Ο δολοφόνος ενημερώθηκε πως θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή. Τον Αύγουστο θα μάθει πόσα χρόνια θα πρέπει να περάσουν έως ότου αποκτήσει το δικαίωμα να καταθέσει αίτηση αναστολής.

«Πυρά» τις Έλενας Ακρίτα για το κακοστημένο ρατσιστικό show του δημάρχου Περάματος στους εξαθλιωμένους Ρομά

lagoudakos 1024x683 1

«Πυρά» τις Έλενας Ακρίτα για το κακοστημένο ρατσιστικό show του δημάρχου Περάματος στους εξαθλιωμένους Ρομά

«Ο κ. Λαγουδάκος δίνει συνειδητά χώρο σε ρατσιστικές και ακροδεξιές πρακτικές, σε μια περιοχή που…

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ καταδικάζει απερίφραστα την παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τον αρχηγό του VMRO Χρίστιαν Μίτσκοσκι

VMRO

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ καταδικάζει απερίφραστα την παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τον αρχηγό του VMRO Χρίστιαν Μίτσκοσκι

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας «να συμμορφωθεί επιτέλους με το διεθνές δίκαιο»…