Το σχόλιο του Κώστα Βαξεβάνη για την ανακήρυξη των εκλογών

«Στο Documento θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια αποκαλύπτοντας όλα τα εγκλήματα που έχει κάνει κατά της Δημοκρατίας»

βαξεβανης μητσοτακης

Άμεσο ήταν το σχόλιο του εκδότη του Documento Κώστα Βαξεβάνη για την ανακήρυξη των εκλογών στις 21 Μαΐου από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σήμερα κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

«Στις 21 Μαΐου πρέπει να τελειώσει το καθεστώς Μητσοτάκη και να αποκατασταθεί το κράτος Δικαίου στην Ελλάδα. Στο #Documento έχουμε κάθε δικαίωμα όχι μόνο να το επιθυμούμε αλλά να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια αποκαλύπτοντας όλα τα εγκλήματα που έχει κάνει κατά της Δημοκρατίας», ήταν το καυστικό σχόλιο του Κώστα Βαξεβάνη.

Υπενθυμίζεται ότι στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την ημερομηνία των εθνικών εκλογών αναφέροντας αναλυτικά:

«Συμπληρώνουμε κύκλο 50 υπουργικών συμβουλίων. Το έργο αποτυπώνεται σε 400 νόμους που εγκρίθηκαν από το υπουργικό συμβούλιο. Πήγαμε τον κατώτατο από τα 650 ευρώ στα 780 ευρώ. Διαχειριστήκαμε διαδοχικές κρίσεις. Την απόπειρα μεταναστευτικές εισβολής, την εισαγόμενη ακρίβεια από τον πόλεμο στην Ουκρανία, φυσικές καταστροφές, εξελίξεις στις οποίες η Πολιτεία έχει καταφέρει να υψώσει αναχώματα. Οι έκτακτες ενισχύσεις θα συνεχιστούν όσο καιρό υπάρχει απειλή της διεθνούς ακρίβειας.

Τα Τέμπη ανέδειξαν ελλείψεις του κράτους μας. Νησίδες αναχρονισμού που αντιστέκονται στην πρόοδο. Η χώρα και οι πολίτες χρειάζονται καθαρούς ορίζοντες. Σε πείσμα όσων διέδιδαν σενάρια οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 21 Μαΐου».

Παράλληλα, σημείωσε ότι αν χρειαστεί δεύτερη εκλογική αναμέτρηση, θα διεξαχθεί «το αργότερο έως τις αρχές Ιουλίου».

 

Αλευράς-Καλούτα για Eurovision: «Αδιάβαστους δεν μας λες» – Απαντούν στα επικριτικά σχόλια για την παρουσίαση του διαγωνισμού (Video)

athanasios alevras 1709907810 3319269751873809830 2040320607 640x426 1

Αλευράς-Καλούτα για Eurovision: «Αδιάβαστους δεν μας λες» – Απαντούν στα επικριτικά σχόλια για την παρουσίαση του διαγωνισμού (Video)

Οι παρουσιαστές Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα έδωσαν τη δική τους απάντηση στα αρνητικά σχόλια…

«Καρφιά« από την κυβέρνηση για Σάττι: Όποιος εκπροσωπεί μια χώρα πρέπει να προσέχει την συμπεριφορά του (Video)

352160b3 4635 4f33 a98b e0c67b7e04f7

«Καρφιά« από την κυβέρνηση για Σάττι: Όποιος εκπροσωπεί μια χώρα πρέπει να προσέχει την συμπεριφορά του (Video)

«Όταν κάποιος εκπροσωπεί μια χώρα ακόμα και σε έναν μουσικό διαγωνισμό ταξιδεύει με έξοδα του…