Νέες αιχμές από τον Νίκο Μουτσινά: «Υπάρχουν δημοσιογράφοι που λένε μπούρδες, μαζέψτε τουςκαι είμαστε εντάξει»

O Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του, σχολίασε το βίντεο με την αντίδραση του Αντώνη Κανάκη στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ και τόνισε πως συμφωνεί μαζί του ενώ παρότρυνε την ΕΣΗΕΑ να «μαζέψει» συγκεκριμένους δημοσιογράφους.

μουτσινασ

Με πλάνα από τις πορείες διαμαρτυρίας για τα Τέμπη, με τους χιλιάδες πολίτες στους δρόμους ξεκίνησε την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο παρουσιαστής τόνισε ότι θα ήθελε να έχει δώσει κι εκείνος το «παρών» στη συγκεκριμένη συγκέντρωση, ωστόσο είχε εκπομπή…

«Δεν έχω καμία ιστορική γνώση γύρω από τις πορείες, οπότε μπορεί να πω καμιά μπαρούφα. Ήταν πάρα πολύ μεγάλη συγκέντρωση, ήταν πάρα πολύς κόσμος και ήταν πάρα πολλές οι πορείες αυτές τις ημέρες. Πιστεύω και θέλω ότι κάπως θα μετακινηθεί ο εγκέφαλος στους ανθρώπους που είναι αυτή τη στιγμή την εξουσία κι έχουν κάποια δύναμη, τη δύναμη που εμείς τους δώσαμε γιατί εκεί είναι η ατομική ευθύνη.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ όσους πήγαν και μπορείτε να πάτε. Θα θέλαμε πολύ κι εμείς να πάμε στη συγκεκριμένη τουλάχιστον, αλλά είχαμε κάποια εκπομπή. Κάνουμε ό,τι μπορούμε, σας ευχαριστούμε πραγματικά γιατί αυτό έχει να κάνει με ένα συνολικό αποτέλεσμα που περιμένουμε όλοι. Γίνανε πάλι επεισόδια όμως; Πάντα… Πάντα» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής μπήκε στο ψητό αναφορικά με την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, που χωρίς να τους φωτογραφίζει, άφησε αιχμές τόσο κατά του ίδιου όσο και του παρουσιαστή, των Ράδιο Αρβύλα, Αντώνη Κανάκη. Ο Νίκος Μουτσινάς, έδειξε το βίντεο με την αντίδραση του Αντώνη Κανάκη στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ αναφέρθηκε σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν τους ξέρω στην ΕΣΗΕΑ, δεν είμαι δημοσιογράφος, οπότε δεν μπορώ να μιλήσω για τους ανθρώπους. Θα μιλήσω, όμως, όπως μίλησα για το ΣΕΗ και τα άκουσα, θα μιλήσω και θα πω ότι συμφωνώ με τον Κανάκη. Άκυρη η ανακοίνωση γιατί το κάνατε προσωπικό. Υπάρχουν κάποιοι δημοσιογράφοι, ο θεός να τους κάνει δημοσιογράφους, οι οποίοι ανοίγουν το στόμα τους και λένε τεράστιες μπούρδες, που είναι προσβλητικές και άκαιρες για την περίοδο. Μαζέψτε τους και είμαστε εντάξει».

 

Κατεχάκη: Ανεξέλεγκτη πορεία ΙΧ – Τράκαρε παντού, και ο οδηγός… συνέχιζε να οδηγεί (video)

katexaki821

Κατεχάκη: Ανεξέλεγκτη πορεία ΙΧ – Τράκαρε παντού, και ο οδηγός… συνέχιζε να οδηγεί (video)

Τρόμο προκάλεσε ο οδηγός που κυκλοφορούσε με παραμορφωμένο αυτοκίνητο και χτυπούσε σε κιγκλιδώματα και πεζοδρόμια

Στις Σέρρες η Βίκυ Φλέσσα κάνει προεκλογικές εκδηλώσεις με δημόσιο χρήμα από κονδύλια της Αντιπεριφέρειας!

flessa 1

Στις Σέρρες η Βίκυ Φλέσσα κάνει προεκλογικές εκδηλώσεις με δημόσιο χρήμα από κονδύλια της Αντιπεριφέρειας!

Ο Γιάννης Μυλόπουλος ζητά να ενημερωθεί για τα κριτήρια με τα οποία επέλεξε η Περιφερειακή…